Peter Simon Správy

OBRAZOM: Charitánia zaplnila sálu do posledného miesta

Už 19. ročník benefičného podujatia Charitánia sa uskutočnil v Divadelnej sále OKC v Rožňave. Podujatie do Rožňavy prišlo podporiť viacero známych tvárí domácej hudobnej scény. POZRITE, ako sa každý zabával ;)

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Charitánia zaplnila sálu do posledného miesta
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Tohtoročný už 19. ročník bol každopádne ako po minulé roky venovaný mentálne postihnutým deťom a deťom z detských domovov z Košického, ale aj Banskobystrického kraja. Bohatý kultúrny program moderoval známy Martin „PYCO“ Rausch. Na podujatí sa zišlo viacero muzikantov, ako skupina YELLOWE, zaspievala aj prešovská speváčka Michaella. Vystúpili aj tanečníci z ľudového súboru Železiar. O zábavu sa postarali následne členovia bluesovej kapely Tásler Pufo band.

Akcie sa zúčastnila aj víťazka prvej Superstar Katarína Koščová a na záver programu vystúpila legendárna slovenská skupina VIDIEK s Jankom Kuricom, ktorí to poriadne na pódiu roztočili. Diváci si mohli s „Vidiečanmi“ rovno aj zatancovať.

Celým večerom panovala zábava a radosť. Aspoň na pár hodín sa deti a mentálne postihnutí odreagovali od bežného života a zažili neopakovateľný zážitok. Organizátorom galaprogramu bola JASAMINA DSS – Domov sociálnych služieb, Rožňava v zriaďovateľskej pôsobnosti Košického samosprávneho kraja a Občianske združenie Milan Štefánik a mesto Rožňava. Myšlienka benefičného koncertu vznikla pred 19 rokmi v hlave riaditeľa Amalia DSS Igora Ladu.

Pozrite si video, kde nájdete zaujímavé zábery, vyjadrenia moderátora Pyca, Jána Kurica a organizátorky podujatia. Želáme príjemné sledovanie.

Charitánia
1
Galéria
Galavečer Charitánia v Rožňave
30
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM