Peter Simon Tlačové správy

PONUKA PRE PODNIKAVÝCH: Priestory na prenájom v našom meste!

Ak zháňate zaujímavé priestory na podnikanie v našom meste, tak zbystrite pozornosť. V ponuke sú priestory na využitie vo výrobe, ale aj kancelárie!

Ilustračný obrázok k článku PONUKA PRE PODNIKAVÝCH: Priestory na prenájom v našom meste!
Zdroj: Dnes24.sk

Začali ste podnikať, alebo potrebujete pre váš rozvoj iné, poprípade kvalitnejšie a väčšie priestory? Zbystrite pozornosť! V Rožňave je momentálne k dispozícii hala, ktorá určite splní vaše požiadavky. Prenajímaná nehnuteľnosť s priestormi na prenájom sa nachádza v uzavretom areály o rozlohe 3 227 m2. Tento priestor je možné v cene nájmu využívať aj na parkovanie.

Administratívna časť budovy sa skladá z dvoch podlaží spolu 400 m2, kde samotné kancelárie začínajú od plochy 24 m2. Nehnuteľnosť sa nachádza v Rožňave na Letnej 45.

Hala, ktorá sa dá využiť pre výrobné a aj skladové priestory má celkovú plochu 1 240 m2. Ak by ste potrebovali menšie plochy, ani to nie je problém. Tieto priestory možno rozdeliť na štvrtiny (4 × 310 m2).

A aká je cena za prenájom? Priestory na prenájom k účelu výrobné/skladové od 310 m2 do 1240 m2 môžete mať od 2,2 € /m2 za mesiac a kancelárske od 24 m2 do 400 m2 za 3 €/m2 na mesiac.

Ako vidieť na fotkách, kancelárske priestory prešli dôkladnou rekonštrukciou. Okrem plávajúcej podlahy tam nájdete plastové okna a aj nové sociálne vybavenie.

V prípade záujmu o osobnú obhliadku, ako aj o poskytnutie ďalších informácií o prenajímanej nehnuteľnosti môžete zavolať na telefónne číslo 0907 616 020.

Fotografie dokumentujúce ponúkanú nehnuteľnosť nájdete v priloženej galérii

Priestory na prenájom
11
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM