Peter Simon Šport

Príďte podporiť mladých futbalistov: Pod kalváriou sa uskutoční zaujímavý turnaj s kvalitným obsadením

Pravá futbalová atmosféra, fanfáry, či odmeny pre tých najmenších. Toto vás čaká už onedlho v našom meste. Nebude chýbať ani skalný fanúšik rožňavského futbalu Robo Šimko. Príďte podporiť mužstvo domácich hráčov MFK Rožňava.

Ilustračný obrázok k článku Príďte podporiť mladých futbalistov: Pod kalváriou sa uskutoční zaujímavý turnaj s kvalitným obsadením
Zdroj: Dnes24.sk

Ako náš web priamo informoval prezident klubu MFK Rožňava Michal Domik, Rožňavu čaká už onedlho podujatie, ktoré sa nekoná každý víkend. Podľa jeho slov sa má jednotlivec každej vekovej kategórie, či celé rodiny na čo tešiť. Už onedlho ožije športová hala v našom meste futbalom.

Športové podujatie sa uskutoční v športovej hale v Rožňave dňa 19. decembra 2015 so začiatkom od 8:30 hod.

„V Rožňave organizujeme futbalový turnaj U13. Na podujatie prídu zvučné mená futbalu ako Slovan Bratislava, či Vion Zlaté Moravce a ďalší. Turnaj otvorí primátor mesta Pavol Burdiga a určite nebude chýbať ani skalný fanúšik Robo Šimko,“ informoval Domik.

Ako dodal, určite nebude chýbať silná futbalová atmosféra, bubny, a zimomriavky, ktoré dozaista patria k futbalovému napätiu. „Najmenších neminie ani sladká odmena,“ dodáva Michal Domik.

Ak sa chcete zapojiť medzi fanúšikov nášho mužstva, tak si stačí len priniesť žlté tričko a natrénované hlasivky.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM