Peter Simon Správy

PRVÉ ZÁBERY: Mikuláš potešil deti a rozsvietil vianočný stromček

Ani sme sa nenazdali a je to tu. Na Námestie baníkov dorazil Mikuláš. Ten v sprievode anjela a čerta vyčaroval úsmev na perách mnohým deťom. Pozrite si prvé zábery.

Ilustračný obrázok k článku PRVÉ ZÁBERY: Mikuláš potešil deti a rozsvietil vianočný stromček
41
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Radosť detí, usmiate tváre a cvakanie objektívov na foťákoch. Takto to v pondelok 5. decembra 2016 o 17:00 hod. vyzeralo na rožňavskom námestí. Mikuláš dorazil, každý sa tešil a stromček už svieti. Pozrite si parádne fotky.

Počas programu na prítomných čakali obľúbení škriatkovia Lolo a Piškót, vyhodnotenie výtvarnej súťaže Netradičný rožňavský Mikuláš a sladké prekvapenie pre všetky deti. Podával sa aj horúci čaj.

Celomestské Mikulášske slávnosti spojené s príchodom Mikuláša a rozsvietením vianočného stromčeka v meste sa uskutočňujú už tradične v mikulášsky predvečer, 5. decembra. Oslava Mikuláša vo veľkom štýle sa však dnes už začala od ranných hodín. Počas dňa Mikuláš nevynechal ani návštevu materských škôl v Rožňave, neskôr sa presunul do srdca nášho mesta, kde sa na pripravenom pódiu ukázal stovkám detí, ktoré naňho už netrpezlivo čakali.

Obrazom: Mikuláš potešil deti a rozsvietil vianočný stromček
41
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM