Peter Simon Správy

Prvý oficiálny kandidát je už známy: Súčasný primátor mesta, Pavol Burdiga zabojuje opäť

Pavol Burdiga v tohtoročných komunálnych voľbách zabojuje opäť o post primátora Rožňavy. Prečítajte si jeho oficiálne stanovisko.

Ilustračný obrázok k článku Prvý oficiálny kandidát je už známy: Súčasný primátor mesta, Pavol Burdiga zabojuje opäť
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

V jesenných komunálnych voľbách sa o post primátora Rožňavy bude opätovne uchádzať terajší primátor mesta Pavol Burdiga.

Kandidatúru oficiálne ohlásil len pred niekoľkými dňami. Prečítajte si jeho stanovisko. „Blíži sa koniec môjho funkčného obdobia na poste primátora nášho mesta. Obdobie primátorovania, ktoré trvalo 6 rokov, mi prinieslo obraz nášho mesta so svojimi svetlými i tmavými zákutiami a chcel by som, aby tých tmavých zákutí, bolo čo najmenej,“ povedal.

Ako doplnil, je toho veľmi veľa, čo potrebujeme zdokonaliť, vylepšiť, odstrániť, vytvoriť. „Myslím si, že mám potrebné skúsenosti na to, aby som vo vylepšení kvality života každého z vás pokračoval aj v nasledujúcom období ako primátor. Chcel by som vám ponúknuť aj ďalšie svoje zámery, plány, vízie. Verím, že dôvera, ktorú ste do mňa vložili pri posledných komunálnych voľbách nebola zneužitá. Mám rád svoje mesto, mám rád svoju prácu, mám rád vás – občanov, preto verím, že ma znovu podporíte a dáte mi priestor aj v nasledujúcom funkčnom období, aby som ako primátor mohol realizovať ďalšiu etapu v živote vás – Rožňavčanov,“ spresňuje Pavol Burdiga a dodáva. „Zároveň som získal dôveru ako poslanec Košického samosprávneho kraja, kde budem môcť vo väčšej miere dohliadnuť na realizáciu priorít, ktoré náš okres určite má, a ktorých plnenie bude preň prínosom,“ informoval.

Ako doplnil, jeho osobným mottom je dôvera v zdravý rozum, dôvera v otvorené srdce a dôvera v spoľahlivých ľuďoch, s ktorými pracuje, oddychuje a stretáva sa. „V novembrových komunálnych voľbách sa budem teda opätovne uchádzať o post primátora mesta Rožňava,“ spresnil na záver.

Chystáte sa aj Vy kandidovať na post primátora alebo poslanca mestského zastupiteľstva? Dajte nám o tom vedieť.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM