Peter Simon Správy

Rožňavčania nás nechali nazrieť do obývačiek: Veľká GALÉRIA vianočných stromčekov

Umelé, živé, zdobené podedenými ozdobami od starých mám i moderné farebné verzie. Ako vyzerá symbol Vianoc v rožňavských domácnostiach? Nazrite do galérie.

Ilustračný obrázok k článku Rožňavčania nás nechali nazrieť do obývačiek: Veľká GALÉRIA vianočných stromčekov
49
Galéria
Zdroj: od čitateľa

Niekto zdobí stromček na Štedrý deň, mnohí z nás ale nevydržia a vianočnú atmosféru si vo svojich domovoch navodia už skôr. Neodmysliteľnou súčasťou každej vianočne naladenej domácnosti je stromček. Tradičné pečivo, výborné jedno a vianočný stromček sú zaručene symbolmi týchto zimných sviatkov.

Vianočný stromček je symbolom, ktorý od nepamäti neodmysliteľne patrí k Vianociam. Pri jeho zdobení sa obyčajne poriadne zapotíme, no výsledok vždy stojí zato. Fantázií sa medze nekladú a stromčeky svojou rôznorodosťou a originalitou vynikajú ako žiadny iný sviatočný symbol.

My sme sa pýtali Rožňavčanov, ktorí už stihli symbol Vianoc ozdobiť, aký štýl zvolili tento rok. Pod našou facebookovou výzvou pribudli desiatky fotiek.

Pre tých, ktorí radi cez sviatky leňošia, existujú už vopred ozdobené stromčeky, ktoré sú ladené v klasickom, či modernom duchu. Od pestrofarebných, posiatych lametami a svetielkami, cez jednofarebné – až po tradičné stromčeky, s drevenými hračkami.

Pochválili ste sa nám zaujímavými variáciami tohto vianočného symbolu. Od pestrofarebných stromčekov, po moderne ladené jedno a dvojfarebné stromčeky. Ovešané najrôznejšími ozdobami, od klasickým gúľ, po porcelánových a sadrových anjelikov. Prejdite sa galériou a pozrite si, ako tento rok Rožňavčania rozžiarili svoje domácnosti.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Rožňavy a okolia.

Obrazom: GALÉRIA vianočných stromčekov Rožňavčanov
49
Galéria
Zdroj: od čitateľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM