Peter Simon Šport

Športová hala cez víkend ožila: Svoje sily si prišlo zmerať niekoľko mužstiev

V športovej hale sa uskutočnilo zaujímavé podujatie. Futbalový turnaj ponúkol okrem športových momentov aj príjemnú atmosféru. Víťazstvo si odnášali hráči z Rudnej.

Ilustračný obrázok k článku Športová hala cez víkend ožila: Svoje sily si prišlo zmerať niekoľko mužstiev
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

V športovej hale v našom meste si na svoje počas uplynulého víkendu prišli priaznivci športu, presnejšie halového futbalu. Konal sa tam totiž prvý ročník podujatia pod názvom Turnaj priateľstva, ktorý by chceli organizátori postupne rozvíjať. „S kamarátmi sme sa rozhodli pustiť do organizovania tohto turnaja z dôvodu absencie takýchto akcií v našom meste. Jedná sa o prvý ročník o dúfam, že sa táto tradícia udrží aj do nasledujúcich rokov,“ uviedol Ronald Klinko.

Ako dodal ďalší z organizátorov Oliver Pačay, na prvom ročníku sa stretlo až 12 mužstiev. „Hralo sa štýlom v skupine každý s každým a následne potom víťazi medzi sebou. Myslím si, že deň bol celkom vydarený a zišlo sa tu dosť priaznivcov futbalu,“ dodáva Pačay.

Víťazom turnaja priateľstva sa po súbojoch napokon stalo mužstvo z Rudnej. V semifinálne zdolal Muráň mužstvo VTJ CBF Rožňava v pomere 5:0 a Rakovnica Rudnú v pomere 2:3.

Vo finálovom zápase medzi sebou bojovala Rudná a Muráň. Zápas skončil nerozhodným stavom 0:0 a na rad prišli penalty. V tých Rudná bodovala 4:3.

  • Najlepší hráč turnaja: Ivan Lórincz z Rakovnice
  • Najlepší brankár: Lukáš Fabian z Rudnej
  • Najlepší strelec: Slavomír Urbaník z Muráňa

Konečné umiestenie

  • 1.Rudná
  • 2. Muráň
  • 3.VTJ CBF Rožňava
  • 4. Rakovnnica

Pozrite si v našej galérii momentky z turnaja priateľstva v Rožňave.

Obrazom: Turnaj priateľstva v našom meste
26
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM