Tomáš Šuhajda Tlačové správy

Svetlo sveta uzrel nový eshop: Špeciálne ušitý pre Rožňavčanov a okolité dediny!

V ponuke viac ako 1 500 produktov. Má ich celkom nový internetový obchod, ktorý je iný ako všetky ostatné eshopy. Je špeciálne ušitý pre Rožňavčanov a aj ľudí z okolitých dediniek!

Ilustračný obrázok k článku Svetlo sveta uzrel nový eshop: Špeciálne ušitý pre Rožňavčanov a okolité dediny!
Zdroj: ©georgejmclittle/Fotky&Foto

Vyťukajte si do kláves www.vesela-farma.sk a ocitnite sa v novom e-shope, ktorý spustila rovnomenná predajňa sídliaca na Námestí baníkov v Rožňave. Tá má v ponuke bio potraviny od regionálnych producentov, ale aj bežný značkový tovar za trvalo akciové ceny.

Rožňavský obchod, známy tiež realizáciou rôznorodých podujatí, chce byť týmto krokom podľa slov jeho prevádzkovateľky Madeleine Šebeňovej ešte bližšie k svojim zákazníkom. Novospustený web je primárne eshopom, no zároveň aj blogom, kde budú uverejňované cenné rady týkajúce sa bio stravy.

A prečo eshop s takýmto pre online nakupovanie netradičným tovarom? „Nie každý má čas alebo energiu na nákupy, nie každý má k dispozícii auto a nie každý môže k nám hocikedy zavítať. V tom prípade si stačí sadnúť za počítač, odklikať svoj nákup a my mu ho privezieme,“ opísala M. Šebeňová.

Ako vysvetlila bližšie, rozvoz z pohľadu jednotlivých obcí robia v týždenných intervaloch. Každý deň majú naplánovanú skupinku dedín, do ktorej zavítajú na svojom chladiarenskom aute. „Tak napríklad: V pondelok robíme rozvoz po Rožňave. Povedzme, takú stredu, sú to obce Kunová Teplica, Štítnik, Honce, Rožňavské Bystré, Rakovnica a Rudná,“ uviedla M. Šebeňová s tým, že presný rozpis na každý deň nájdete v eshope tu.

Objednaný tovar vám tak dovezú až priamo domov, pokiaľ sa samozrejme nerozhodnete vyzdvihnúť si ho sami v predajni. „Pri objednávke nad 15 eur je navyše doprava zdarma,“ poznamenala prevádzkovateľka Veselej Farmy.

Tak už vás nebudeme ďalej zdržiavať, prejdite sa novým eshopom s viac ako 1 500 produktmi, ktorý je rozdelený na dve hlavné kategórie:

výrobky z farmy – od mäsových či syrových výrobkov cez zaváraniny, ovocie a zeleninu až po prírodnú lekáreň

a diskontný tovar – od značkových trvanlivých potravín cez drogériu až po krmivo pre mačky a psov.

(PR)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM