Peter Simon Rôzne

Tatér z Rožňavy o svojom najkrajšom výtvore: Matěj, tak toto sa ti podarilo!

Matěj (25) z Rožňavy momentálne zažíva najkrajšie chvíle svojho života. Tento výtvor sa mu podaril na výbornú. Veď posúďte sami ;)

Ilustračný obrázok k článku Tatér z Rožňavy o svojom najkrajšom výtvore: Matěj, tak toto sa ti podarilo!
2
Galéria

Šikovný umelec, Matěj Viktora o ktorom sme vás nedávno informovali vyrukoval s niečím, čo stojí za povšimnutie. Nedeľu, 8. január 2017 si zapamätá do konca svojho života. Práve v ten deň v presnom čase o 2:15 hod. sa mu totiž v rožňavskej pôrodnici narodilo prvé vytúžene dieťa.

Letty, ako dcérku spolu s manželkou pomenovali sa tak aj oficiálne stala úplne prvou Rožňavčankou.

Na svet prišla klasickým spôsobom. Síce sa už niekoľko detí od nového roka narodilo, ani jedno z nich nemá trvalý pobyt v Rožňave, a pravým titulom sa tento rok pýši malá Letty. Zagratulovať rodine príde aj primátor nášho mesta.

Fotky malej Letty priamo z pôrodnice nájdete ako prví v našej galérii :)

Drobec sa narodil s úctyhodnými rozmermi. Letty po pôrode vážila 2830 g a meria 48cm. Maminku vraj potrápila, no všetci sú zdraví a šťastní. A to je v živote to najhlavnejšie. Po zverejnení radostnej správy na sociálnej sieti sa ku gratuláciám za niekoľko hodín pripojili stovky ľudí.

A čo na to čerstvý ocko? Ako nám prezradil, stať sa otcom je úžasný pocit. „Som veľmi šťastný. Slzy v očiach samozrejme nechýbali. Následne, keď som sa dozvedel tú radostnú správu, tak sme si s otcom pripili. Ten pocit, keď malú vezmem do rúk je nádherný. Cítim, že je moje vlastné, proste sa to nedá opísať,“ zhodnotil prvé pocity Matěj z Rožňavy.

Obrazom: Tatér z Rožňavy o svojom najkrajšom výtvore
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM