Správy

Udalosti v Rožňave na prelome tisícročia: Unikátne FOTKY, ktoré jednoducho treba vidieť

Čas beží neúprosne a doba sa mení raketovým tempom. Ani sa to nezdá, že fotky, ktoré uvidíte majú už 20 rokov, ba i viac. Pozrite, čím vtedy žilo mesto a celý región.

Ilustračný obrázok k článku Udalosti v Rožňave na prelome tisícročia: Unikátne FOTKY, ktoré jednoducho treba vidieť
19
Galéria
Zdroj: TASR

Pri prezeraní archívnych fotografií mesta z časov minulých nezriedka doľahne na pamätníkov dávka nostalgie. Teraz vám však prinášame momentky z Rožňavy a okolia, ktoré neboli zachytené až tak dávno. I keď by sa na prvý pohľad mohlo zdať.

Nie je to tak dávno, a predsa je. Keď si kliknete na špeciálnu galériu z nášho mesta a okolia, ktorú vám teraz prinášame, budú sa vo vás striedať dvojaké pocity. Na jednej strane si možno poviete, veď to bolo akoby včera. Ale na druhej, veď je to už večnosť…

Fotky zachytávajúce rôzne nevšedné momenty z nášho mesta a okolia. Všetky však majú jednu vec spoločnú a to, že pochádzajú z rokov 1998–2003.

Na skoro dvadsiatke archívnych snímkov nájdete napríklad záber z 2. ročníka Rallye Rožňava, rekonštrukciu častí námestia, výlet detí na prehliadku pomníkov, záber zo základnej vojenskej služby v Rožňave, štrajkujúcich zamestnancov v Plešivci a mnoho iného. Stačí kliknúť a spomínať.

Chcete okrem regionálnych správ dostávať dôležité aktuálne informácie? Nájdete nás aj na FB Dnes24.

Foto: ilustračné

Návrat do nedávnej minulosti: Momentky z Rožňavy na prelome tisícročí
19
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM