Peter Simon Basketbal

VIDEO: Rožňavskí basketbalisti otočili zápas, Košičanom došli v koncovke sily

V sobotu sa v športovej hale v Rožňave uskutočnil basketbalový zápas medzi mužstvom BK ŠPD Rožňava - BK UVLf Košice. Ku koncu Košičanom došla para a tak sa z víťazstva zaslúžene tešili hráči domáceho mužstva.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Rožňavskí basketbalisti otočili zápas, Košičanom došli v koncovke sily
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Rožňavčania na domácej pôde v 11. kole dohrávky privítali v športovej hale v Rožňave mužstvo basketbalistov z Košíc. Bolo očividne vidno, že Košičania nastúpili do súboja v nižšom počte a nestačili ku záveru hry kondične, čo obrátilo vo svoj prospech domáce mužstvo a tak porazilo Košice o 13 bodov.

Zápas BK ŠPD Rožňava – BK UVLF Košice 76:63 (23:22, 38:41, 64:53)

„Na zápas sme cestovali v menšej zostave. Po vyrovnanej prvej štvrtine sme udávali tempo až do 24. minúty, kedy sme ešte viedli 43:49. Potom nám však došli sily a kondične sme odpadli, čo početnejší súper využil na obrat. Ak chceme vyhrávať takéto zápasy, musíme nastúpiť v plnej sile,“ uviedol Juraj Gacík, tréner BK UVLF Košice.

„Chalani sa posnažili, aj keď v tretej štvrtine v polke to bola pre nás katastrofa. Neviem čo sa stalo, bolo to krízové no napokon sme to dali. Dnes sme boli oproti súperovi lepší si myslím v bojovnosti a vytrvalosti,“ uviedol pre náš web tréner Rožňavy Marián Halko.

Pozrite si videoreportáž, kde nájdete viac vyjadrení. Želáme vám príjemné sledovanie.

BK ŠPD Rožňava – BK UVLF Košice 76:63
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM