Peter Simon Kultúra

VIDEO: Skupina MassRiot pokrstila nový kontroverzný videoklip

Slovenská rocková kapela MassRiot na čele so spevákom Robom Šimkom nedávno predstavila verejnosti svoj nový videoklip k dynamickej skladbe Nomen Omen. Výsledný projekt štyroch rockerov je okorenený rapperským umením Valda. Uplynulú sobotu sa konal krst ;)

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Skupina MassRiot pokrstila nový kontroverzný videoklip
Zdroj: Dnes24.sk

Videoklip, ktorý pôsobí už na prvý pohľad kontroverzne, nakrúcali MassRiot v obci Háj, kde sa natáčal aj americký film Za nepriateľskou líniou. Krst videoklipu prebiehal v sobotu večer v Caffe Bar Patria v Rožňave, kde sa zišlo veľa nadšencov kapely. Hneď po úvodných slovách sa krstu ujala dobrá kamarátka Roba Šimka, Mishelle Papáčová, ktorá videoklip pokrstila a následne kapela odohrala prvýkrát naživo pieseň pre širokú verejnosť. Samozrejme na krste nechýbal ani rapper Valdo, ktorý spolupracoval a okorenil pieseň svojim rapperským umením. „Spolupráca s Robom vznikla jednoducho. Opýtal sa ma, či by sme sa nemohli stretnúť a spraviť spolu muziku. Ja som neváhal a pustil sa do projektu,“ hovorí rapper Valdo.

Ako nám ďalej prezradil, jednoznačne sa mu miesta natáčania klipu veľmi páčia. „Keby som to mal zopakovať znovu, tak neváham a idem do toho,“ dodal rapper Valdo.

Pieseň vznikla jednoducho. Robo Šimko, spevák kapely Massriot prezrádza, že nápad piesne vznikol na hoteli po koncerte. „Novinka Nomen Omen je spolu s videoklipom našou komplexnou výpoveďou a nesúhlasom s trendmi súčasného ľudského správania sa. V honbe za úspechom a peniazmi sú ľudia často zákerní a egoistickí. Menia sa na šelmy požierajúce sa navzájom, ktoré kedysi sami odsudzovali. Priznávam, že tento klip je trošku morbídny. Je to však náš výkrik – Ľudia, prebuďte sa! Pozrite sa, kde to žijeme!,“ hodnotí najnovší počin MassRiotu Šimko.

Pozrite si vo videoreporáži viac vyjadrení a zábery z krstu videoklipu. Želáme príjemné sledovanie.

Foto: Kuchta

Krst videoklipu kapely MASSRIOT
1
Galéria
Krst videoklipu kapely MASSRIOT
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM