Peter Simon Rôzne

Zábery z nášho mesta: Rožňavčan Tomáš (37) vyrukoval s novým VIDEOM

V dielni amatérskeho filmára Tomáša Puskása vzniklo pred niekoľkými dňami nové video. Teraz si ho môžete pozrieť na našom webe medzi prvými.

Ilustračný obrázok k článku Zábery z nášho mesta: Rožňavčan Tomáš (37) vyrukoval s novým VIDEOM
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Tomáš Puskás (37) z Rožňavy už dlhšie plánoval zhotoviť niečo, čo by prezentovalo naše mesto. Pred niekoľkými dňami dokončil svoju prácu. Dielo je úchvatné a kvalitne prepracované. Video, ktoré poukazuje na Rožňavu v letnom období, historické pamiatky a rôzne zákutia sa proste nedá prehliadnuť. Dýcha priam prezentačným zámerom. Zábery zbieral niekoľko dní.

Pre portál Rožňava 24 Tomáš uviedol, že už v minulosti video o Rožňave natočil. V tom čase to bolo formou leteckých záberov, no teraz prišiel s novinkou. Podľa jeho slov nastal čas vydať sa do ulíc mesta aj s ručnou kamerou.

Čítajte tiež: Rožňava z vtáčej perspektívy: Ďalšie video od filmára Tomáša vás očarí!

„Video bolo natočené v troch slnečných dňoch. Jeden z nich som venoval na zhotovenie leteckých záberov z okraja nášho mesta. Samotný klip vznikal spontánne z vlastnej iniciatívy s technikou ktorou práve disponujem. Zábery boli použité tak, aby vyplnili jednu skladbu, preto som ani nepoužil zábery zo širšieho okolia mesta, video by sa tak značne predĺžilo. Rožňava tuším ani nemá novšie prezentačné video, tak snáď i túto dieru sa mi aspoň trochu podarilo zaplniť.“ prezradil nám Tomáš Puskás a spresnil, že tieto zaujímavé zábery, ktoré poukazujú na krásu nášho mesta sú určené predovšetkým pre tunajších obyvateľov, aby si pozreli, v akom peknom meste vlastne žijú. „Zábery sú hlavne pre Rožňavčanov, či už domácich, ale aj pre tých, čo tu už dlhšiu dobu nepôsobia, no radi si opäť pozrú svoje rodné mesto, ku ktorému majú nejaký citový vzťah,“ dodal Tomáš z Rožňavy.

Foto: ilustračné

Rožňava 2016
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM