Peter Simon Krimi

Zrážka v centre Rožňavy: FOTO z miesta

Havarované vozidlá skončili v oplotení rodinného domu. Okrem toho jedno z nich zdemolovalo aj elektrickú rozvodnú skriňu. Na mieste hasiči, polícia aj elektrikári.

Ilustračný obrázok k článku Zrážka v centre Rožňavy: FOTO z miesta
8
Galéria

Priamo v Rožňave sa odohrala zle vyzerajúca dopravná nehoda. Autá po zrážke skončili na chodníku v oplotení rodinného domu. Našťastie sa nikto z posádky vozidiel nezranil a odniesli si to len plechy. Taktiež bolo šťastím, že po chodníku v tom čase nikto neprechádzal. Pri náraze sa poškodila aj elektrická rozvodňa.

Udalosť sa stala na križovatke ulíc Kasárenská a Gemerská v pondelok, 11. júna 2018 popoludní.

Na miesto ihneď smerovali hasiči a polícia, ktorá usmerňovala dopravu a dokumentovala okolnosti zrážky vozidiel.

„Boli sme privolaní k nehode dvoch motorových vozidiel. Keďže sa po zrážke poškodila aj elektrická rozvodňa, na miesto sme museli zavolať aj elektrikárov, ktorí odpojili prúd. Nehoda sa zaobišla bez zranení posádky oboch vozidiel. Naša jednotka po príchode na miesto vykonala protipožiarne opatrenia, opatrenia na zamedzenie úniku prevádzkových kvapalín a zabezpečila okolie vozidiel. Zasahovali sme na jednom aute v počte dvoch príslušníkov Hasičského a záchranného zboru v Rožňave,“ povedal pre náš web veliteľ zásahu Jozef Šimko.

Okolnosti zrážky sú v štádiu šetrenia.

Obrazom: Zrážka vozidiel v Rožňave
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM