JAB Rôzne

Atraktívna Tamara (18) z nášho mesta: Môže získať titul najkrajšej Spišiačky

Už v piatok sa dozvieme meno najkrajšej ženy Spiša. Naše mesto má vo finále až štvornásobné zastúpenie. Predstavujeme vám ďalšiu finalistku zo Spišskej.

Ilustračný obrázok k článku Atraktívna Tamara (18) z nášho mesta: Môže získať titul najkrajšej Spišiačky
6
Galéria
Zdroj: súkr. archív T. Košalová

Aj tento rok deväť krásnych dievčat zabojuje o titul Miss Spiša. Finálový večer už klope na dvere a o korunku krásy tento rok zabojujú až štyri Novovešťanky. Tesne pred finále nám o sebe niečo viac prezradila Tamara Košalová, ktorá bude mať počas slávnostného večera poradové číslo 1.

Novovešťanka Tamara je študentkou Strednej pedagogickej školy v Levoči a ako pre Spišskú 24 povedala, o takejto súťaži snívala ako malé dievča. Časom však mala iné ciele a ani ju nenapadlo, že by sa mohla dostať do súťaže krásy.

Zažila prekvapenie

„Bola som oslovená, tak som do toho išla. Na moje prekvapenie som postúpila do finálovej deviatky,“ doplnila. Ako prezradila, nemá vysoké očakávania ani ambíciu vyhrať. „ Chcela som hlavne vyskúšať niečo nové, spoznať ľudí či viac sa osmeliť, keďže som dosť hanblivá,“ povedala s tým, že na finálový večer sa veľmi teší no zároveň má pred ním aj rešpekt.

Tamara má podľa jej slov najväčšie obavy z voľnej disciplíny a aj z promenády v plavkách. „Verím však, že všetko dobre dopadne a ja si celý večer čo najviac užijem,“ dodala.

Maturita

Svoju favoritku na víťazku nemá a ako hovorí dopriala by to každej, všetko však záleží na porote. Tým, že sa zúčastní súťaže krásy prekvapila aj svojich blízkych, ktorí jej držia palce a prídu ju podporiť aj počas samotného finále do Spišského divadla.

V prípade, keby súťaž vyhrala, neočakáva od toho žiadne veľké zmeny v jej živote. „Keďže budúci rok ma čakajú maturitné skúšky, mojím prvoradým cieľom je úspešne ukončiť školu.“

Aj napriek štúdiu v susednej Levoči má sympatická Novovešťanka pozitívny vzťah aj k svojmu rodnému mestu. „V Spišskej sa mi páči predovšetkým námestie so zaujímavými historickými budovami,“ uzavrela finaliska súťaže krásy.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Sympatická kráska na fotkách: Novovešťanka Tamara zabujuje o titul Miss Spiša
6
Galéria
Zdroj: súkr. archív T. Košalová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM