JAB Kultúra

Čo zažiť tento týždeň? Sledujte, aj toto sa bude diať v Spišskej a okolí

Nový týždeň je tu a ak radi plánujete, neprehliadnite redakčný výber top podujatí, ktoré sa v Spišskej a okolí počas najbližších dní uskutočnia.

Ilustračný obrázok k článku Čo zažiť tento týždeň? Sledujte, aj toto sa bude diať v Spišskej a okolí
Zdroj: Dnes24.sk

Pavol Hammel & Prúdy

12. novembra 2018 o 18:00, Dom kultúry Mier

Pavol Hammel a skupina Prúdy si prichystali The Best of Tour 2018. Turné je oslavou 50. výročia od vydania zásadného albumu skupiny Prúdy Zvoňte zvonky a zároveň 70-tich narodenín speváka, skladateľa, hudobníka i maliara Pavla Hammela. Naživo zaznejú nezabudnuteľné skladby Zvoňte zvonky, Podnájom, Čierna ruža, Medulienka či Chlapci z mesta…

Karaoke show

13. novembra 2018 o 17:00, Kultúrny dom Smižany

ART school Smižany pripravila už 14. ročník regionálnej prehliadky mladých talentov v speve . Hodnotiť nádejných spevákov bude porota v zložení Robo Šimko, Ján Borčík, Matúš Fifik a Adrián Ondov . Hosťom programu bude tanečná skupina Black Ladies.

Dano Heriban: Čosi úsmevné

14. novembra 2018 o 17:00, Kultúrny dom Smižany

To, že hudba od prvej chvíle cibrí vkus detí a nemusí byť len lacnou odrhovačkou, sa chystá dokázať herec a hudobník Dano Heriban. Že raz to naňho príde a bude skladať piesne pre deti, vedel vraj už roky. Jeho túžbu vrhnúť sa na ne urýchlil fakt, že sa medzitým stal dvojnásobným otcom. A preto je tu čosi, pri čom deti nemôžu chýbať. Čosi úsmevné. Tak sa volá aj jeho čerstvý album.

Pesničky pre (ne)poslušné deti

15. novembra 2018 o 17:00, Dom kultúry Mier

Program pre deti v rámci TURNÉ 3 príde predstaviť do Spišskej Novej Vsi Miro Jaroš.

Ženy online / Mramorovanie papiera

16. novembra 2018 od 16:00, Galéria umelcov Spiša

Galéria umelcov Spiša pozýva na počítačovú obrazovú prezentáciu zameranú na históriu a možnosti využitia a výtvarného spracovania papiera spojená s tvorivou dielňou zameranou na tvorbu predsádky do knihy, ilustráciu k poézii alebo obalu na pozvánku.

Reštavrácia

16. novembra 2018 o 19:00, Spišské divadlo

Známy štúrovský spisovateľ Ján Kalinčiak vo svojom diele Reštavrácia, ktoré zdramatizoval Vladimír Hurban Vladimírov, satirickým a humorným spôsobom zachytáva volebné peripetie slovenských zemanov v polovici 19. storočia.

Ferčekovská desiatka

17. novembra 2018 od 10:00, Ski klub Ferčekovce

V sobotu odštartuje vo Ferčekovciach jubilejný 10. ročník športového podujatia, ktorého sa môžu zúčastniť všetky vekové kategórie. Preteky sa budú konať podľa vekových kategórií a na bežcov čaká trávnatý povrch, lesná cesta aj asfalt.

Kino Fest Anča / 25 rokov slovenskej animácie

17. novembra 2018 o 18:00, Čajovňa Alchýmka

25 rokov slovenskej animácie prináša výber najvýznamnejších krátkometrážnych animovaných titulov, ktoré vznikli na Slovensku od vzniku samostatnej Slovenskej republiky v roku 1993 až po súčasnosť. Vybrané filmy predstavujú rôzne prvenstvá, míľniky, alebo významných tvorcov, ktorí pomohli formovať súčasnú podobu animovaného filmu na našom území.

Grinch

18. novembra 2018 o 17:00, kino Mier

Grinch je nenapraviteľný hundroš, ktorý neznáša všetko a všetkých a zo všetkého najviac Vianoce. Tie by najradšej zrušil. A vo filme, ktorý natočili Zlodusi, čo majú na svedomí Mimoňov, sa o to dokonca aj pokúsi.

Verejné korčuľovanie

18. novembra 2018 o 17:30, Zimný štadión

Na konci týždňa môžete zrelaxovať aj aktívne a stráviť dve hodinky na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi pri korčuľovaní. Zimný štadión bude pre priaznivcov tohto zimného športu otvorený v nedeľu podvečer.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM