Rôzne

Deti, ktoré prišli na svet v Krompachoch? Dostali aj mená Esteban či Febrónia a tým to nekončí!

Naozaj nevšedné krstné mená. Presne také sa nájdu medzi deťmi, ktoré sa narodili vlani v Krompachoch, veď sledujte...

Ilustračný obrázok k článku Deti, ktoré prišli na svet v Krompachoch? Dostali aj mená Esteban  či Febrónia a tým to nekončí!
Zdroj: TASR

Nedávno sme vám už priniesli netradičné krstné mená bábätiek, ktoré prišli v minulom roku na svet v nemocnici v Spišskej Novej Vsi. Spomedzi chlapčenských to boli napríklad Ruben, Mateo či Áron. A spomedzi dievčenských išlo napríklad o mená ako Aylin, Aya či Essly.

No nevšedné krstné mená dostali aj viaceré deti, ktoré vlani prišli na svet v neďalekých Krompachoch. Podľa informácií z tamojšej matriky, medzi nezvyčajnými chlapčenskými menami sa v minulom roku objavili aj mená ako Ricardo, Zachej, Ilarion, Omar, Bryan, Esteban, Emir, Kemal, Demir, Ryan, Osvaldo, Diego, León, Axel, či Justin.

A aké netradičné krstné mená sa tam vlani vyskytli medzi dievčenskými novonarodeniatkami? Do matričnej knihy boli zapísané aj mená ako Tarja, Aisha, Kaya, Sandhya, Febrónia, Elizabeth, Lesia, Nihad, Melisa, Lilly, Aimi, Salome, Cansu, Zeina, Corinne, Cynthia, Allyson, Yasemin, Stacy, Ashley, Peyton, Esmeralda, Shayana, Leyla, Prea, Nelly, Zeynep či Elif.

V matričnom obvode Krompachy bolo v roku 2017 zapísaných podľa kompetentných 725 detí narodených v krompašskej nemocnici, z toho 372 dievčat a 353 chlapcov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM