Rôzne

Do nášho mesta sa chystajú parádne kúsky: V Spišskej budeme obdivovať historické autá

Dobrá správa pre milovníkov historických štvorkolesových tátošov. Do Spišskej Novej Vsi zavítajú poriadne vzácne kúsky áut.

Ilustračný obrázok k článku Do nášho mesta sa chystajú parádne kúsky: V Spišskej budeme obdivovať historické autá
Zdroj: Dnes24.sk

Do nášho mesta sa chystajú veterány z rôznych kútov Slovenska. Tatranský veterán car club Poprad v spolupráci s mestom Kežmarok, Poprad a Spišská Nová Ves pripravili 33. ročník stretnutia členov a priateľov klubu pod tradičným názvom Tatranský veterán 2019. Na majiteľov historických áut čaká jazda po Spiši a nevynechajú ani Spišskú Novú Ves.

Historickými vozidlami sa môžeme pokochať 3. augusta v centre Spišskej od 12:00 do 14:00 hod.

Z nášho mesta poputujú historické autá do Popradu. Tešiť sa môžete na vzácne kúsky, ktoré najstaršie pochádzajú až z roku 1928. „Na týchto vozidlách je prezentovaný vývoj motorizmu vrátane dizajnérskej práce, ako aj konštrukcie jednotlivých automobilov. Pri pohľade na tieto historické vozidlá, človek často zistí, že sa pozerá na umelecké diela, ktoré častokrát predbehli dnešnú dobu,“ uviedol prezident klubu Marek Môcik.

Už ste videli? Deti zo Spišskej a okolia si užívali tábor v prostredí Slovenského raja. Zábery nájdete v priloženej galérii.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Ale im bolo: Deti z nášho mesta a okolia si užili tábor v prekrásnej prírode
15
Galéria
Zdroj: Spišské osvetové stredisko

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM