JAB Hokej

Držte palce našim chlapcom: V Spišskej sa rozhodne, či postúpime do finále!

Kým s Prešovom nám na postup stačili tri zápasy, Mikuláš nám víťazstvo zdá sa tak ľahko nedaruje. V pondelok čaká na hokejistov ako aj na fanúšikov už piaty zápas. Víťaz postúpi do finále...

Ilustračný obrázok k článku Držte palce našim chlapcom: V Spišskej sa rozhodne, či postúpime do finále!
Zdroj: Dnes24.sk

Semifinále play-off je čoraz viac napínavejšie. Po postupe s Prešovom prišiel na rad Liptovský Mikuláš. O tom, že spišskonovoveskí hokejisti to nemajú až také ľahké, svedčí aj stav jednotlivých zápasov či nečakaný zvrat v poslednom z nich.

Prvý nie práve najlepší zápas s Mikulášom sme odohrali ešte začiatkom minulého týždňa. S prvou prehrou 0:1 sme to Liptákom natreli v druhom zápase, ktorý skončil 6:1. Po dvoch dueloch sme tak vyrovnali skóre.

V piatok sme tretí zápas hrali v Mikuláši, kde naši chlapci nič nenechali na náhodu a po tretinách (0:2, 1:0, 0:1) ukázali, že to s výhrou v play off myslia vážne. Aj začiatok štvrtého sobotňajšieho zápasu vyzeral, že o víťazovi je už rozhodnuté. Do poslednej tretiny sme nastupovali za stavu 2:5.

Liptovský Mikuláš však Novovešťanov do finále nepustil. V poslednej tretine sme od Liptákov inkasovali tri góly, čím stav vyrovnali na 5:5. Rozhodlo sa až v predĺžení. Bohužiaľ nie v prospech Spišiakov. O postupe do finále tak rozhodne pondelňajší zápas na štadióne v Spišskej Novej Vsi.

Stav série: 2:2

Prečítajte si: Novovešťania si to v play off rozdali s Prešovom: Pozrite si FOTO a VIDEO zo zápasu

Paráda, chlapci: 3 zápasy=3 výhry, naši hokejisti pokračujú v semifinále!

Tretí zápas v play off s Liptovským Mikulášom
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM