Krimi

Hrôza na urgente v Spišskej Novej Vsi: Pacientka ZAÚTOČILA na sestričku!

V spišskonovoveskej nemocnici musela zasahovať polícia! Pacientka zaútočila na sestričku počas toho, ako jej podávala infúziu.

Ilustračný obrázok k článku Hrôza na urgente v Spišskej Novej Vsi: Pacientka ZAÚTOČILA na sestričku!
Zdroj: TASR/Dano Veselský , Pixabay.com

Zarážajúci prípad. Na urgentnom príjme v Spišskej Novej Vsi pacientka fyzicky zaútočila na sestričku. Informovala o tom TV JOJ s tým, že podľa jej informácií k fyzickému konfliktu došlo počas podávania infúzie.

„Pacientka sa dostala do konfliktu s našim zdravotníckym personálom. A dokonca nášho zdravotníka udrela. Našťastie sa to obišlo bez potreby práceneschopnosti nášho zdravotníckeho pracovníka,“ uviedla pre Jojku riaditeľka nemocnice Renáta Šuláková s tým, že na urgentnom príjme dochádza pomerne často k vyhroteným situáciám a podľa jej názoru je to odrazom toho, že agresia, nervozita ktorá je v spoločnosti, sa prenáša aj do nemocnice,

Vyhrotenú situáciu prišli upokojiť policajti. „Udalosť bola policajtmi na mieste preverená, podľa vyjadrenia poškodenej policajtov privolala z dôvodu, aby nedochádzalo k narúšaniu verejného poriadku v nemocnici,“ priblížila košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Riaditeľka nemocnice poznamenala, že za roky fungovania urgentného príjmu k tak vyhrotenému konfliktu ešte nedošlo. Na oddelenie teraz nainštalujú kamerový systém, aby vedeli lepšie vyhodnocovať podobné konflikty.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM