Rôzne

Levočská púť sa už blíži: Prinesie so sebou aj dopravné obmedzenia

Známe podujatie Levočská púť sa už blíži. Muži zákona vopred upozorňujú na dopravné obmedzenia, ktoré so sebou prinesie.

Ilustračný obrázok k článku Levočská púť sa už blíži: Prinesie so sebou aj dopravné obmedzenia
Zdroj: TASR

Polícia upozorňuje účastníkov cestnej premávky na dopravné obmedzenia na pozemných komunikáciách v okrese Levoča počas konania Levočskej púte 2018. „Dopravné obmedzenia sa začnú v sobotu 7.7.2018 v čase o 6:00 hod. a ukončenie sa predpokladá v nedeľu 8.7.2018 do 16:00 hod,“ uviedol policajný hovorca Daniel Džobanik.

Ako ďalej informoval, počas osobitného dopravného režimu budú v meste Levoča uzatvorené miestne komunikácie: ul. Športovcov, ul. Ovocinárska, ul. Sadová, ul. Kláštorská, ul. Košická a Nám. Majstra Pavla. V čase konania púte budú v Levoči zrušené všetky spoje mestskej hromadnej dopravy.

Všetky verejné parkoviská a záchytné parkovacie plochy budú vyznačené prenosným dopravným značením. Čiastočné obmedzenie, z dôvodu parkovania autobusov po jednej strane komunikácie, bude na ceste III/3225 vedúcej z mesta Levoča do Levočskej doliny.

„Žiadame všetkých účastníkov cestnej premávky o zvýšenú opatrnosť a dôsledné dodržiavanie pokynov príslušníkov polície, ako aj organizátorov podujatia,“ doplnil Džobanik.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM