Rôzne Rôzne

Medzinárodný deň múzeí sa blíži: V Spišskej ho môžete stráviť s majstrom Konrádom a permoníkmi

Zažite netradičný a zaujímavý deň. Medzinárodný deň múzeí a galérií si môžete vychutnať aj v našom meste. Toto je pripravené pre všetkých obyvateľov Spišskej a okolia.

Ilustračný obrázok k článku Medzinárodný deň múzeí sa blíži: V Spišskej ho môžete stráviť s majstrom Konrádom a permoníkmi
Zdroj: Dnes24.sk

Už čoskoro môžete zažiť v našom meste vskutku zaujímavý deň. Spišská Nová Ves v spolupráci s Turistickým informačným centrom, Slovenským technickým múzeom a Baníckym spolkom Spiš pripravili pre širokú verejnosť Medzinárodný deň múzeí s majstrom Konrádom a permoníkmi.

18.mája 2016 môžete navštíviť najvyššie a najnižšie miesto v Spišskej Novej Vsi.

Pripravená je Prehliadka štôlne Michal (pod budovou Trangousovho domu – bývalá SPŠ banícka. Vstupy sú každú hodinu od 9.00 hod. Posledný vstup je o 15.00 hod. Zároveň môžete v ten istý deň absolvovať aj Výstup na najvyššiu kostolnú vežu Slovenska v časoch o 10.00, 11.00, 13.00, 14.00 a 15.00 hod.

Vstupné do štôlne je pre dospelých 1 euro a pre žiakov, študentov a seniorov 0,50 centov. Každý návštevník štôlne, ktorý sa preukáže platnou vstupenkou má vstup do veže bezplatný. Účasť je potrebné nahlásiť vopred, najneskôr do 17. mája do 12.00 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM