JAB Rôzne

Mikuláš v Spišskej zavíta aj do centra mesta: Na toto sa môžu deti tešiť

Mikuláš už o niekoľko dní dorazí aj na spišskonovoveské námestie. A deti sa majú na čo tešiť. Veď čítajte...

Ilustračný obrázok k článku Mikuláš v Spišskej zavíta aj do centra mesta: Na toto sa môžu deti tešiť
Zdroj: TASR

Mikuláš je akousi predzvesťou blížiacich sa vianočných sviatkov. Tie sa už nezadržateľne blížia, čoho dôkazom je aj stále pribúdajúca vianočná výzdoba v centre nášho mesta.

No a už onedlho sa deti môžu tešiť aj na spomínaného Mikuláša. Najmenší Novovešťania si jeho príchod môžu užiť aj priamo na spišskonovoveskom námestí. Ako pre náš portál povedala zástupkyňa riaditeľa Mestského kultúrneho centra Magdaléna Kráľová, Mikuláš zavíta do centra Spišskej Novej Vsi 5. decembra popoludní.

„Od 16:00 bude pre deti pred budovou Reduty pripravená klaunsko-žonglérska šou o vianočnom škriatkovi, ktorý sa učil žonglovať. Po predstavení spolu s deťmi privítame Mikuláša a jeho malých pomocníkov. Nebude chýbať ani anjel a čert,“ priblížila s tým, že koč s celou družinou bude pred príchodom prechádzať celým námestím. Na Mikuláša čaká aj dôležitá úloha. Tou je rozsvietenie vianočného stromčeka a samozrejme nezabudne rozdať deťom maškrty.

Mikulášska nádielka so sprievodným programom nebude chýbať ani tento rok ani na sídlisku Západ, kde slávnostne podujatie s názvom Prichádza zima k nám odštartuje 6. decembra popoludní.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM