JAB Krimi

Mrazivá udalosť na železnici: Pred idúci vlak sa z kopca zrútilo osobné auto!

Desivé momenty na železnici. Automobil sa zrútil dole kopcom a to rovno na koľajnice. Nešťastným chvíľam však ešte nebol koniec. Do vozidla totiž narazil vlak!

Ilustračný obrázok k článku Mrazivá udalosť na železnici: Pred idúci vlak sa z kopca zrútilo osobné auto!
Zdroj: Dnes24.sk

V stredu popoludní mali dvaja muži šťastie v nešťastí. V obci Štefánska Huta okres Gelnica sa im pokazilo auto. V snahe otočiť ho sa im vymklo spod kontroly a zrútilo sa dole kopcom rovno na koľajnice.

K nehode boli privolaní hasiči z Krompách. „V aute sa nenachádzali žiadne osoby, rušeň bol zakliesnený v osobnom automobile ,“ informoval veliteľ zásahu HaZZ Krompachy Pavol Čuchran. Na aute vykonali hasiči protipožiarne opatrenia.

„Obidvaja účastníci nehody boli ošetrení pracovníkmi rýchlej zdravotnej pomoci. Vodič v snahe zachrániť auto utrpel ľahké zranenia ruky a ucha,“ doplnil. Ako nám povedala Daniela Derersová z odboru komunikácie železníc SR z tohto dôvodu bola doprava na úseku Krompachy – Margecany prerušená od 12.25 hod až do 15.35 hod.

„Vlaky na tomto úseku boli nahradené autobusovou dopravou. Celkovo došlo k zmeškaniu 11 vlakov s dĺžkou meškania 820 minút,“ uzavrela Detersová.

Na železničnej trati došlo k nehode. Vlak narazil do osobného auta
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM