JAB Kultúra

Navštívite ich aj vy? Výber NAJ akcií, ktoré sa uskutočnia tento týždeň v Spišskej

Ozvláštnite si svoj týždeň v Spišskej. Dá sa to i návštevou podujatí, ktoré sa tu budú konať. Napomôcť vám môže aj náš výberový prehľad.

Ilustračný obrázok k článku Navštívite ich aj vy? Výber NAJ akcií, ktoré sa uskutočnia tento týždeň v Spišskej
Zdroj: Dnes24.sk

Záverečný koncert ZUŠ

18 a 19. júna 2018 o 17:00, koncertná sála Reduty

Základná umelecká škola Spišská Nová Ves pripravila na začiatok týždňa záverečné koncerty, ktoré sa uskutočnia v koncertnej sále Reduty. Koncert si môžete vychutnať v pondelok a aj v utorok popoludní.

Filmový klub /Nenávidený a milovaný

19. júna 2018 o 19:00 , kino Mier

Pablo Escobar. Meno, ktoré ste už určite počuli. Myslíte si ale, že už o ňom viete všetko? V novom trileri Pablo Escobar: Nenávidený a milovaný sa v úlohe legendárneho narkobaróna predstaví oscarový a charizmatický Javier Bardem. Sfilmovaný príbeh jedného z najväčších zločincov všetkých čias má prekvapivého rozprávača. Novinárku a televíznu celebritu, ktorá s Escobarom prežila vášnivý milenecký vzťah, hrá vo filme Bardemova životná partnerka, Penélope Cruz.

Besame Mucho

20. júna 2018 o 16:30 a 19:30, Dom kultúry Mier

Radošinské naivné divadlo zavíta tento týždeň aj do Spišskej Novej Vsi. Stanislav Štepka v hre s exotickým názvom pôsobivo a vtipne rozohráva pestré osudy a príbehy z najsúčasnejšej súčasnosti. Táto inscenácia sľubuje divákom nevšedný divadelný zážitok. Réžia Ondrej Spišák.

Rozhovory o umení + koncert

20. júna 2018 , od 17:00, Galéria umelcov Spiša

Komentovaná prehliadka a beseda k aktuálnej výstave Bienále maľby VI.? Abstrakcia / Metóda a metafora s kurátorom projektu spojené s hudobné vystúpením je pripravené v stredu podvečer. V rámci 7. ročníka Letného hudobného festivalu Hevhetia s neobvyklou dramaturgiou albumu sa predstaví huslista Kehan Zhang a gitarista Niklas Johansen.

Zo zrnka prachu

22. júna 2018 o 17:00, Dom kultúry Mier

Tanečná skupina Denzz Industry si pre vás opäť pripravila svoju záverečnú šou, plnú emotívnych príbehov, autentických kostýmov, dynamickej hudby a našľapaných choreografií, ktoré vás doslova vytrhnú zo stoličiek.

Miss Spiša

22. júna 2018 o 19:00, Spišské divadlo

22. ročník tejto známej súťaže prebehne na konci pracovného týždňa. Počas finálového večera, ktorý nesie podtitul – To najlepšie z Ukrajiny, sa predstaví porote aj divákom deväť dievčat, z ktorých jedna získa titul Miss Spiša 2018. Večerom bude sprevádzať už tradične Michal Hudák.

Spišská burza starožitností a kuriozít

23. júna 2018 od 8: 00, trhovisko / sídlisko Východ

V sobotu si prídu na svoje milovníci retro kúskov či rôznych zberateľských predmetov. Na starom trhovisku sa uskutoční pravidelná Spišská burza starožitností a kuriozít, kde môžete predať, kúpiť alebo vymeniť starožitnosti a predmety minulých čias.

Deň detí a mládeže

23. júna 2018 od 10:00, Košiarny briežok

V sobotu si prídu na svoje všetky vekové kategórie. Súťaž vo varení gulášu, cyklopreteky, olympijský beh, ukážky bojovej techniky aj požiarnej techniky či rôzne atrakcie pre deti si môžete užiť na Košiarnom briežku. Nebude chýbať ani kultúrny program či zoskok parašutistov.

KVÍZovanie

23. júna 2018 o 18:00, čajovňa Alchýmka

Zábavné kvízové súťaženie v tímoch (2–4 hráči) v štyroch kolách na vás čaká v čajovni Alchýmka. Pripravené je obrázkové, hudobné, tipovacie a vedomostné kolo. Víťazi si odnesú milé malé ceny.

Plus – mínus

24. júna 2018 o 19:30, divadlo Kontra

Keď neexistuje včerajšok – plus-mínus. Keď neexistujú dni, keď máš päťdesiat – plus-mínus. Keď si prišla o meno a nemáš veľa času. Herecký koncert poprednej arménskej herečky! Predstavenie v ruskom jazyku.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM