JAB Rôzne

Nové centrálne ihrisko, parkovisko a nielen to: Takéto plány majú na sídlisku Západ!

Prvé zasadnutie mestského výboru v tomto roku na sídlisku Západ sa nieslo v pozitívnom duchu. Veď sledujte, čo všetko je tento rok v pláne...

Ilustračný obrázok k článku Nové centrálne ihrisko, parkovisko a nielen to: Takéto plány majú na sídlisku Západ!
Zdroj: Dnes24.sk

Každý mestský výbor v našom meste si na začiatku roka určí svoje priority na celý rok. V piatok podvečer zasadal mestský výbor na sídlisku Západ prvýkrát v tomto roku a ako nám povedal jeho predseda Adnan Akram, zasadnutie sa nieslo v pozitívnom duchu a v duchu veľkých plánov, ktoré by sa mali v roku 2017 zrealizovať na tomto sídlisku.

Ak sa vydaria všetky plány, tak rok 2017 bude podľa slov predsedu mestského výboru pre sídlisko Zápas významným obdobím. „Tento rok na našom sídlisku pribudne veľké centrálne ihrisko v hodnote približne 50 000 eur. Kde bude presne vybudované nie je ešte určené, no predbežný priestor je medzi ulicami Hutníckou a Duklianskou,“ ozrejmil.

Okrem centrálneho ihriska by malo na sídlisku pribudnúť nové parkovisko s päťdesiatkou nových parkovacích miest. „Zároveň je aj veľký predpoklad, že na sídlisku budú tento rok vynovené cestné komunikácie a to konkrétne ulice Kováčska, Stolárska a Strojnícka čo znamená, že všetky cesty na sídlisku už budú nové,“ doplnil Akram s tým, že pri oprave ciest sa budú zároveň opravovať aj chodníky k nim prislúchajúce.

Ako dodal, veľkou prioritou na tento rok je oprava chodníka na Tkáčskej ulici, ktorého stav si to už vyžaduje. Sídlisko sa taktiež dočká aj vynoveného kamerového systému. „Tri nefunkčné kamery budú nahradené novými, štvrtá pribudne po vybudovaní centrálneho ihriska, aby bolo stále pod drobnohľadom polície,“ uzavrel Akram.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM