JAB Rôzne

Novinka od známej kapely Sám Sebou: Bude z tohto nový letný hit?

Skupina Sám Sebou prichádza s novým songom. Ku kapele sa tentokrát pridala známa speváčka Emily. Videoklip v retro štýle vás zaručene pobaví.

Ilustračný obrázok k článku Novinka od známej kapely Sám Sebou: Bude z tohto nový letný hit?
4
Galéria
Zdroj: Slavomír Vavrek

Kapela z Jamníka Sám Sebou prichádza opäť s novinkou. Letná chytľavá pieseň s názvom Milovanie na pláži dostala aj zaujímavú vizualizáciu. Videoklip je plný zábavy, letnej pohody s originálnym retro nádychom. V piesni hosťuje aj známa speváčka Emily, ktorá minulý rok prekvapila letným hitom – Cítim vôňu lesa. Vznik nového songu pre náš portál priblížil spevák kapely Matúš Fifik.

„Pieseň vznikla veľmi spontánne. Sedeli sme v štúdiu a pokúšali sme sa vymyslieť poslednú pieseň na nový album. Keďže sa leto pomaly blížilo, napadlo nás, že skúsime spraviť letnú vec a milovanie na pláži bolo na svete,“ prezradil.

VIDEO: Vypočujte si nový letný chytľavý song od kapely Sám Sebou
1
Galéria

Podľa jeho slov aj spolupráca s Emily sa zrodila veľmi rýchlo. „Poslali sme jej pieseň a jej sa veľmi páčila. Rozhodla sa, že ide do toho s nami, čo nás samozrejme veľmi teší, že práve ona svojim hlasom spestrila túto skladbu. Patrí jej za to obrovská vďaka,“ doplnil Fifik.

Videoklip sa natáčal v prostredí Levočskej doliny a ako nám spevák kapely prezradil, pri jeho natáčaní sa hlavne veľa nasmiali a bolo poriadne veselo. Štramácke fúze, retro oblečenie či originál stokorunovú bankovku sa im podarilo zohnať v rekordnom čase a tak vznikol vtipný letný retro videoklip.

„Dúfame, že video ľudí pobaví, pretože to je jeho hlavný zámer,“ doplnil Matúš s tým, že spolu s novou pesničkou kapela vydáva aj ich tretí album. „Fanúšikovia naň dlho čakali, tak dúfame, že ich potešíme, pretože sme si dali na tom veľmi záležať,“ uzavrel spevák.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

V OBRAZOCH: Obľúbená skupina z Jamníka natočila nový retro videoklip
4
Galéria
Zdroj: Slavomír Vavrek
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM