JAB Rôzne

Novinka pre deti: V mestskej časti Spišskej spestrila ihrisko takáto zostava, FOTO

Správa, ktorá poteší deti a samozrejme aj ich rodičov. V mestskej časti Ferčekovce pribudla lákavá atrakcia. Pozrite si ju na fotkách.

Ilustračný obrázok k článku Novinka pre deti: V mestskej časti Spišskej spestrila ihrisko takáto zostava, FOTO
5
Galéria

Po novovybudovaných detských ihriskách na sídlisku Mier, Západ či Tarča sa môžu tešiť aj deti v mestskej časti Ferčekovce. Práve tam vyrástla pre ne atrakcia, ktorá spestrila miestne ihrisko na Dunajskej ulici.

Ako povedal pre náš spravodajský portál Tomáš Hamráček, vedúci oddelenia komunálneho servisu Mestského úradu v Spišskej Novej Vsi, ide o vežovú zostavu pre deti vo veku od 3 do 14 rokov. Doplnil, že zostavu financovalo mesto zo svojho rozpočtu v sume 17 847,48 eur s DPH. V cene je zostava, jej montáž a dopadová plocha.

„Terénne úpravy a uloženie trávneho koberca realizoval Športový klub Ferčekovce, za čo sme im vďační. Sme radi, že komunita takto prispela k zveľadeniu svojho okolia,“ doplnil Hamráček.

Momentálne prebiehajú na ihrisku ešte dokončovacie práce, medzi ktorými je aj už spomínaná dopadová plocha. „Do konca týždňa, ak nás neprekvapí počasie, bude všetko hotové a ihrisko odovzdané obyvateľom mestskej časti do užívania,“ uzavrel Tomáš Hamráček.

Novú zostavu na ihrisku si môžete pozrieť aj prostredníctvom priložených fotiek.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

V OBRAZOCH: Sledujte, aká atrakcia pre deti pribudla v mestskej časti Ferčekovce
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM