JAB Rôzne

Novinka v Spišskej: V našom meste bude mládež po prvýkrát oslavovať svoj deň

Medzinárodný deň mládeže sa bude oslavovať po prvýkrát tento rok aj v Spišskej Novej Vsi. Prinášame vám podrobnosti o tejto novinke.

Ilustračný obrázok k článku Novinka v Spišskej: V našom meste bude mládež po prvýkrát oslavovať svoj deň
Zdroj: Dnes24.sk

Park v centre nášho mesta už o pár dní opäť naplno ožije. Práve tam sa totiž chystá podujatie, ktoré bude mať v Spišskej premiéru.

Akcia s názvom Lepšejší deň sa bude konať 11. augusta v čase od 15:00 v parku pred Evanjelickým kostolom.

Ako pre Spišskú 24 povedal predseda OZ Mladí ľudia a život Matej Farky Farkalín, všade vo svete 12. augusta oslavujú Medzinárodný deň mládeže, kde sa mládežnícke organizácie stretávajú na koncertoch, workshopoch a rôznych kultúrnych podujatiach.

Lepšejší deň

„Po prvý raz ho oslávime aj v Spišskej na podujatí s názvom Lepšejší deň. Pred Evanjelickým kostolom čaká na návštevníkov podujatia poobedie plné inšpirácie, zábavy, tanca a dobrej hudby,“ priblížil.

Podľa jeho slov spoznáme šikovných mladých ľudí a ich organizácie. Zo Spišskej to okrem OZ Mľaž bude Klub mladých, Projekt MP, či OZ Nespi Spiš. Do Spišskej pricestujú zástupcovia Rady mládeže Košického kraja či Krajská rada žiackych školských rád Košického kraja.

Kultúrny program

„O kultúru sa postarajú lokálne tanečné skupiny, mladí hudobníci z okolia Spišskej a večer sa môžete tešiť na vystúpenie kapely Akustika,“ vymenoval Farkalín s tým, že celé poobedie bude prebiehať aj súťaž o NAJ PARTU v Spišskej. Organizátori zatiaľ prezradili, že každá partia musí mať 3 členov a zvládnuť niekoľko športových, či logických úloh.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM