JAB Rôzne

Novovešťania a spol., nenechajte si ich ujsť: VÝBER naj článkov týždňa

Novovešťania a spol., tieto témy by nemali ujsť vašej pozornosti. Prinášame vám 3 najklikanejšie články nášho portálu z tohto týždňa.

Ilustračný obrázok k článku Novovešťania a spol., nenechajte si ich ujsť: VÝBER naj článkov týždňa
Zdroj: Dnes24.sk

Festival v Hrhove

Len pár kilometrov od Spišskej Novej Vsi vypukne už o pár dní 16. ročník festivalu Harhovske čuda a zabaviska. Obyvatelia Spišského Hrhova sa tak ako každý rok aj teraz pokúsia o zápis do Guinessovej knihy rekordov. Tentokrát sa chystajú vyrobiť mega motyku. Okrem toho nebudú chýbať rôzne súťaže či sprievodný a kultúrny program

Spišská pripravuje Dni mesta

Posledný prázdninový víkend zaplnia centrum nášho mesta remeselníci, rytieri, šermiari a rôzni umelci. Chystá sa totižto 23. ročník trhu ľudových remesiel, ktorý je každoročne spojený s tradičnou akciou Dni mesta. Okrem tradičných majstrov, ktorí priblížia prostredníctvom stánkov svoje umenie, počas obidvoch dní nebude chýbať ani bohatý kultúrny program či rôzne sprievodné akcie.

Chystaná novinka

Chystá sa novinka pre cyklistov aj peších. Mesto má v pláne vybudovať nový cyklochodník, lávku cez Hornád aj moderný a bezpečný priestor pre všetkých (shared space). Tu sú podrobnosti.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM