JAB Kultúra

Novovešťania, doprajte si oddych: Aj na takéto akcie si môžete cez víkend skočiť

Oddych to k víkendu proste patrí. Doprajte si ho aj vy. Pomôcť vám v tom môže náš výber podujatí, ktoré radíme v našom meste a okolí zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Novovešťania, doprajte si oddych: Aj na takéto akcie si môžete cez víkend skočiť
Zdroj: Dnes24.sk

Nositelia tradícií

5. mája 2018 o 10:00 , Kultúrny dom Smižany

Spišské osvetové stredisko v Spišskej Novej Vsi pripravilo regionálnu súťažnú prehliadku folklórnych skupín. Na súťažnej prehliadke sa predstaví 9 folklórnych skupín z okresu Gelnica a Spišská Nová Ves. Jednotlivé vystúpenia bude hodnotiť odborná porota. Z tejto prehliadky odborná porota vyberie zástupcov, ktorí región Spiš budú reprezentovať na krajskom kole.

Slovenský pohár v skateboardingu

5. mája 2018 od 10:00, skatepark

Slovenský rýchlokorčuliarsky zväz a sekcia skateboardingu srdečne pozýva na 1. kolo Slovenského pohára v skateboardingu. Jazdiť sa bude v dvoch kategóriách: Juniorská kategória (do 16 rokov), Seniorská kategória (nad 16 rokov). Na prvom kole samozrejme nebude chýbať ani best trick. Výhercovia oboch kategórií 1. kola Slovenského pohára v skateboardingu automaticky postupujú do semifinále Majstrovstiev SR v skateboardingu 2018, ktoré sa bude jazdiť koncom roka v Košiciach.

Otvorenie letnej sezóny

5. mája 2018 od 11:00, Spišský hrad

V sobotu slávnostne otvorí Spišský hrad svoju letnú sezónu. Na celodennom podujatí nebude chýbať dobový sprievod do hradu, šermiarske a tanečné vystúpenia či živé sochy. Pripravené sú aj sprievodné akcie akými sú ukážky rôznych remesiel, práca kata v hradnej mučiarni či ochutnávka v hradnej kuchyni.

Dve a pol kačky

5. a 6. mája 2018 o 17:00, kino Mier

Tieto vtáky rozhodne nie sú nahnevané, svoj život si užívajú plnými zobákmi. Byť v husej koži je ťažká pohoda, predovšetkým pre gunára v najlepších rokoch. Animovaná komédia „Dve a pol kačky“ prinesie jednému takému gunárovi špeciálnu úlohu. Musí sa začať starať o dve malé kačičky a pomôcť im z bahna, ktoré tak trochu sám spôsobil…

Emma Drobná

5. mája 2018 o 20:00, Downtown Music Club

Do Spišskej Novej Vsi zavíta speváčka Emma Drobná. Jej single sa stali hitmi v rádiách aj na internete, kde má videoklip Smile 1,8 milióna prehratí. Klip k singlu Words prekonal všetky očakávania a videlo ho už viac ako 4,5 milióna ľudí.

Pomsta

6. mája 2018 o 19:00, kino Mier

Troch samoľúbych frajerov čaká pekne brutálna lekcia chovania. Bohatí milujúci oteckovia rodín sa, ako každý rok, zídu uprostred púšte, aby posilnili svoje mužstvo a vybili si stres poriadnym lovom. Tentoraz však jeden z nich privezie na stretnutie svoju milenku, neuveriteľne sexi lolitku, o ktorú sa rýchlo začnú zaujímať aj ostatní.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM