JAB Kultúra

Obľúbená skupina mnohých Spišiakov prišla s novinkou: Song kapely Sám Sebou dokáže ľudí chytiť za srdce

Sú mladí talentovaní a prichádzajú opäť s novinkou. Hudobná skupina Sám Sebou z Jamníka tentokrát prekvapila s pesničkou, ktorá dokáže ľudí chytiť za srdce.

Ilustračný obrázok k článku Obľúbená skupina mnohých Spišiakov prišla s novinkou: Song kapely Sám Sebou dokáže ľudí chytiť za srdce
Zdroj: Dnes24.sk

Čoraz viac obľúbená kapela mnohých Spišiakov Sám Sebou vydáva nový singel s názvom Človek zabijak. Pieseň je doplnená o silný emotívny videoklip. V klipe hosťuje aj spevák nitrianskej kapely Zoči Voči Michal Žitňanský.

„Stále sme chceli urobiť pieseň na vojnovú tematiku. Feri vytvoril výborný text, ktorý jasne vystihuje to, čo sme chceli touto piesňou ľuďom povedať. Bohužiaľ vojny ľudstvo sprevádzajú už odjakživa a týmto singlom sme chceli vyjadriť, aký je pri nej človek úplne bezmocný. Text sme doplnili energickou hudbou, v ktorej môžeme počuť aj speváka Michala Žitňanského zo Zoči Voči, za čo mu veľmi ďakujeme, že toto pozvanie na spoluprácu prijal. Dúfame, že pieseň osloví veľa poslucháčov,“ povedal spevák kapely Matúš Fifik.

Kapelu v máji opustil gitarista Peter Antal a v súčasnosti ju tvorí štvorica Matúš Fifik, Róbert Faith, Marek Fifik a textár František Pavol.

„Bohužiaľ Peťo je dosť vyťažený, takže nestíhal to všetko dokopy skĺbiť. Samozrejme ďakujeme mu za pomoc počas necelých dvoch rokov. Na koncertoch budeme vystupovať v trojke,“ prezradil Matúš s tým, že napriek tomu kapelu čaká leto plné koncertov. Fanúšikovia zo Spišskej a okolia ich budú môcť vidieť 30.júla v Jamníku na Kobuľa feste. Aktuálne kapela pracuje na svojom treťom radovom albume, ktorý nahráva pod taktovkou Jimiho Cimbalu a Zoliho Tótha.

Nový videoklip si môžete pozrieť v našej videogalérii:

Môže vás zaujímať:

Akcia, aká v Spišskej ešte nebola: Čaká nás víkend otvorených parkov a záhrad

Pred Redutou sa môžeme tešiť na letné kino: 5 filmov, ktoré sa budú premietať pod holým nebom

Nový klip od známej kapely zo Spiša - Sám Sebou
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM