Rôzne

Oddelenie sociálnych vecí na Mestskom úrade v Spišskej hľadá posily do tímu: Na aké pozície?

Zháňate si prácu? Oddelenie sociálnych vecí na Mestskom úrade v Spišskej Novej Vsi hľadá posily. Ide o tieto pozície.

Ilustračný obrázok k článku Oddelenie sociálnych vecí na Mestskom úrade v Spišskej hľadá posily do tímu: Na aké pozície?
Zdroj: Unsplash.com / CC0 1.0

Oddelenie sociálnych vecí MsÚ v Spišskej Novej Vsi hľadá do svojho tímu posily na tri pozície. Informovala o tom radnica prostredníctvom sociálnej siete.

Tou prvou je odborný manažér Komunitného centra na Potočnej ulici. „Kvalifikačné predpoklady sú: vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa v študijnom odbore sociálna práca, sociálne služby a poradenstvo, sociálna pedagogika, špeciálna pedagogika, liečebná pedagogika, psychológia, andragogika, sociálna a humanitárna práca a charitatívno-misijnú činnosť, alebo akreditovaný vzdelávací kurz a minimálna požadovaná prax je 1 rok v sociálnej práci,“ uvádza radnica.

Mestský úrad hľadá tiež komunitného pracovníka Komunitného centra. Pri tejto pozícii kvalifikačnými predpokladmi sú VŠ I. stupňa, alebo SŠ vzdelanie s maturitou a 1 rok skúseností v sociálnej oblasti, alebo SŠ s maturitou a 3 roky skúseností v sociálnej oblasti.

A napokon, v hre je aj pozícia terénneho sociálneho pracovníka. „Kvalifikačné predpoklady sú: ukončené VŠ vzdelanie II. stupňa v odbore sociálna práca alebo ukončené VŠ vzdelanie II. stupňa v súlade s § 45 zákona č. 219/2014 Z. z ak k 30.06.2023 pra­coval/a na pozícii TSP, alebo ukončené VŠ vzdelanie I. stupňa v odbore sociálna práca ak k 30.06.2023 pra­coval/a na pracovnej pozícii, alebo ukončené VŠ vzdelanie I. stupňa v odbore sociálna práca a preukázateľné štúdium II. stupňa VŠ v odbore sociálna práca,“ ozrejmuje radnica.

Bližšie informácie o pozíciách a výberových konaniach, vrátane mzdového ohodnotenia, nájdu záujemcovia na webe spišskonovoveskej radnice v sekcii Výberové konania.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM