JAB Rôzne

Originálne masky aj lyžiari s horiacimi fakľami: Takto to vyzeralo v susednej Levoči, FOTO

Počas uplynulej soboty bolo v Levočskej doline poriadne veselo. Na svoje si prišli všetky vekové generácie, ktoré si prišli užiť karneval aj jazdu ohňa.

Ilustračný obrázok k článku Originálne masky aj lyžiari s horiacimi fakľami: Takto to vyzeralo v susednej Levoči, FOTO
14
Galéria
Zdroj: Peter Olekšák

Dve tradičné akcie sa rozhodli spojiť prvýkrát v lyžiarskom stredisku u našich susedov. Levočskú dolinu počas uplynulej soboty obsadili masky od výmyslu sveta a nechýbali ani lyžiari s horiacimi fakľami. Ako pre náš portál povedal vedúci vlekov Jozef Jabrocký, Jazdu ohňa robia každý rok na konci fašiangov a tento rok chceli pripraviť pre návštevníkov lyžiarskeho strediska celodenný program, preto zorganizovali aj karneval na lyžiach.

„Sme radi, že sa do karnevalu zapojili všetky vekové kategórie. Masiek bolo približne osemdesiat a ľudia poriadne kreatívni,“ ozrejmil s tým, že sa zvlášť oceňovali detské, dospelácke, dokonca aj rodinné masky.

Deň plný zábavy skončil podľa jeho slov slávnostne. Pred tradičnou jazdou ohňa sa mohli návštevníci pokochať svetelnou šou a na záver nechýbal ani ohňostroj. „Jazdu ohňa absolvovalo viac ako sedemdesiat lyžiarov, čo je oproti minulým rokom o čosi menej, zato divákov pridúda každý rok čoraz viac,“ zhodnotil na záver Jabrocký.

Ako to v Levočskej doline počas soboty vyzeralo si môžete pozrieť aj v našej galérii.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

V Levoči sa konal karneval i jazda ohňa: Vychutnate si to zachytené fotoaparátom
14
Galéria
Zdroj: Peter Olekšák
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM