JAB Rôzne

Pestrý a zábavný program: V Spišskej sa chystá halloweenska párty pre najmenších

Detská diskotéka či súťaž o najkrajšiu masku. Toto a ešte viac čaká na najmenších Novovešťanov v materskom centre Dietka na sídlisku Mier.

Ilustračný obrázok k článku Pestrý a zábavný program:  V Spišskej sa chystá halloweenska párty pre najmenších
Zdroj: Matúš Bača

Už o pár dní sa budú môcť v Spišskej Novej Vsi zabaviť aj tí najmenší. V materskom centre Dietka na sídlisku Mier sa totižto chystá detská halloweenska párty.

Tá sa uskutoční 16. novembra 2019 od 15:00 hod v spomínanom centre.

Párty je podľa slov organizátorky Barbory Bačovej určená pre deti všetkých vekových kategórií. „Pripravujeme pestrý a zábavný program, sútaže a aktivity. Deti si budú mať možnosť vyrobiť napríklad aj škrabošku, budú hľadať sladkosti ukryté v krabici s príšerkami a čaká na nich aj balónová súťaž," priblížila organizátorka.

Ako doplnila, nebude chýbať ani detská diskotéka či súťaž o najkrajšiu masku, kde budú odmenené prvé tri miesta. „Nezabudli sme ani na občerstvenie pre deti, ktoré bude na tému našej párty. Deti si budú mať možnosť vyrobiť aj vlastné pochúťky priamo na párty," uzavrela s tým, že účasť detí je potrebné nahlásiť vopred.

Aj v zoologickej záhrade ukončili sezónu strašidelnou nocou. Kliknite na galériu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Zachytené objektívom: Tradičné podujatie ukončilo v ZOO hlavnú sezónu
31
Galéria

Hl. foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM