JAB Rôzne

Plesová sezóna v Spišskej a okolí? Chystá sa Ples Spišiakov, pilotov a nielen to

Plesová sezóna sa už rozbieha. Plesať sa bude priamo v Spišskej Novej Vsi, ale aj v jej okolí. V róbe či napríklad v rifliach.

Ilustračný obrázok k článku Plesová sezóna v Spišskej a okolí? Chystá sa Ples Spišiakov, pilotov a nielen to
Zdroj: TASR

Sezóna, ktorú mnohí milujú. Plesové obdobie sa rozbieha už aj v našom meste a jeho okolí. V Spišskej Novej Vsi odštartovali plesovú sezónu tí najmenší, ktorí sa už stihli zabaviť na fašiangovom plese v materskom centre Dietka. Pozreli sme sa bližšie na to, aké plesy sa v našom meste a okolí ešte uskutočnia.

Ples pilotov

12. 1. 2018 o 18:00, letisko v Spišskej Novej Vsi

Pomerne nováčikom medzi plesmi je v Spišskej Novej Vsi Ples pilotov, ktorý tento rok odštartuje svoj druhý ročník. Na návštevníkov čaká dobrá zábava, živá muzika, ako aj bohatá tombola. Tešiť sa môžu aj na špeciálneho hosťa, ktorým bude herečka Zuzana Marošová.

Ples Spišiakov

12. 1. 2018 o 19:00, koncertná sála Reduty

Už najbližší piatok sa bude plesať aj v Redute, kde sa bude konať Ples Spišiakov. Jeho 22. ročník odštartuje o 19:00 hod. Aj tento rok čaká na návštevníkov plesu bohatý kultúrny program a množstvo známych tvárí. Moderátorom večera bude známy spevák a huslista Ondrej Kandráč. Hlavným hosťom večera je Katka Knechtová. Zatancovať prídu aj víťazi tanečnej šou – herec Vladimír Kobielsky a tanečníčka Dominika Chrapeková.

Levočský ples

12. 1. 2018 o 19:00, kongresová sále Mestského divadla

V druhý januárový piatok sa bude plesať aj v susednej Levoči. O zábavu sa postará Juraj Bača, Natália Hatalová a kapela Party Beat. Levočský ples spestrí aj ľudová hudba súboru Levočan a nebude chýbať ani bohatá tombola.

Ples malých Spišiačikov

27. 1. 2018 o 15:00, priestory detského sveta

Tento mesiac sa zabavia opäť aj najmenší, ktorí budú môcť plesať na Plese malých Spišiačikov, na ktorom nebude chýbať ani sprievodný program. Počas plesu na deti čaká divadielko, rôzne súťaže aj diskotéka. Nebude chýbať ani občerstvenie či tombola. Voliť sa bude kráľovná aj kráľ plesu.

Metropolitný ples

27.1. 2018 o 19:00, hotel Metropol

V závere januára sa bude opäť v Spišskej plesať, tentokrát v hoteli Metropol. 3. Metropolitný ples bude mať aj charitatívny rozmer a ambíciu finančne pomôcť deťom z detského domova Domu Charitas Spišskej charity. Exkluzívnymi hosťami plesu sú Barbora Švidraňová s hudobným doprovodom, kubánsky spevák Lazaro a latino tanečnice a do tanca zahrá Abracadabra a DJ Vili.

Spišský Rifľový Bál

2. 2. 2018 o 18:00, hotel Čingov Slovenský raj

Ak by ste si radi zatancovali na plese, ale nevonia vám garderóba, práve pre vás je tu Spišský Rifľový Bál. Jeho piaty ročník sa bude konať na Čingove a tešiť sa môžete na tanečné vystúpenie FS Čačina aj na hudobného hosťa, ktorým bude Peter Cmorík. Nebude chýbať ani bohatá tombola a o zábavu počas celej noci sa postará DJ Marek.

9. reprezentačný ples

10. 2. 2018, o 19:00, spoločenská sála KD v Smižanoch

Už po deviatykrát budú plesať aj naši najbližší susedia. Reprezentačný ples obce Smižany sa bude konať pod záštitou starostu Michala Kotradyho. Súčasťou večera bude DJ Spayble, finalista Zem spieva Štefan Štec, ľudová hudba Dominika Maniaka aj tanečná umelecká skupina Čarovné ostrohy. Pripravená bude tiež tombola.

Ples Centra voľného času

2. 3. 2018 o 16:00, koncertná sála Reduty

Koniec jarných prázdnin ukončia deti v Spišskej veľkolepo. V koncertnej sieni Reduty sa bude totiž konať 13. ples Centra voľného času Adam. Tešiť sa môžu na pestré vystúpenia v podaní mažoretiek či tanečnej skupiny Denzz Industry. Nebude chýbať ani zábavný vstup pre najmenších či prekvapenie. Každá vstupenka bude zlosovateľná.

Ples ľudí s dobrým srdcom

4. 4. 2018 o 16:00, koncertná sála Reduty

Spišská katolícka charita v spolupráci s Mestským kultúrnym centrom Spišská Nová Ves a Slovenským zväzom zdravotne postihnutých Klubom detí a mládeže v Spišskej Novej Vsi pripravuje už XXII. Ples ľudí s dobrým srdcom. Ten sa uskutoční až začiatkom apríla a to v koncertnej sieni Reduty.

Poznámka: Vychádzali sme prevažne z informácií dostupných na internete, nezaručujeme ich aktuálnosť. Zoznam plesov budeme aktualizovať. Ak o nejakých v našom meste a jeho okolí viete, dajte nám vedieť na buvalova@global24.sk, ďakujeme.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM