JAB Kultúra

Podujatia v Spišskej Novej Vsi? Nechajte si poradiť, kde určite netreba chýbať

Podujatia v našom meste počas tohto týždňa? Nechajte si poradiť, na ktorých určite netreba chýbať. Tu sú naše tipy...

Ilustračný obrázok k článku Podujatia v Spišskej Novej Vsi? Nechajte si poradiť, kde určite netreba chýbať
Zdroj: Dnes24.sk

The Dark Trip – cesta do tmy

19. novembra 2018 o 17:00, Dom kultúry Mier

Autobiografická hra – príbeh, ktorý herec Martin Žák prežil, napísal a ktorý odovzdáva ďalej. Hlavnou myšlienkou multimediálnej divadelnej inscenácie sú drogy a protidrogová prevencia podaná aktraktívnym a motivačným spôsobom, ktorý okrem prevencie dodáva nádej na lepší život.

O dvanástich mesiačikoch / ľadová show

20. novembra 2018 o 17:00, Zimný štadión

Show Slovakia prináša na Slovensko predvianočnú zimnú hudobnú rozprávku O dvanástich mesiačikoch na ľade. V rozprávke účinkujú poprední krasokorčuliari, účastníci olympijských hier a majstrovstiev sveta z Ruska. Ich profesionalita a scénický pôvab sú zárukou dobrej nálady a zábavy ako pre deti tak aj pre dospelých.

Bohemian Rhapsody

21. novembra 2018 o 19:00, kino Mier

Jediné, čo je pozoruhodnejšie ako ich hudba, je jeho príbeh. Bohemian Rhapsody popisuje hudobnú dráhu a jedinečnú životnú a umeleckú kariéru Freddieho Mercuryho od založenia skupiny Queen až po pamätný koncert Live Aid v roku 1985.

Spišská biblická jeseň

22. novembra 2018 o 17:00, Gréckokatolícky chrám Premenenia Pána

Profilové podujatie Spišskej knižnice – v doterajších piatich ročníkoch vyvolala dramaturgiou, účasťou renomovaných biblistov, účinkujúcich sólistov, ansámblov veľmi priaznivú odozvu v meste, regióne a u predstaviteľov slovenskej kresťanskej kultúry. Duchovný patronát nad jubilejným piatym ročníkom prevzal generálny vikár Spišského biskupstva Anton Tyrol. Vo štvrtok je pripravený Benefičný koncert – Kardiogram večnej lásky, ktorý otvorí biblickú jeseň v Spišskej Novej Vsi.

Škriepky na korze

23. novembra 2018 o 19:00, Spišské divadlo

Komediálny príbeh z prostredia rybárskeho mestečka Chioggia, kde nie je núdza o šťavnaté susedské zvady, mužskú i ženskú žiarlivosť, ale aj o hromadu lásky si budete môcť vychutnať na konci pracovného týždňa v Spišskom divadle.

Brasil Party

23. novembra 2018 o 20:00, Cubano Bar

Milovníci Latino, Cubano k svojmu výročiu opäť pripravilo noc plnú tanca, hudby a drinkov – tentokrát v štýle Brasil s Jose Garcia Dance Company. Na sedenie je potrebná rezervácia vopred.

Spišská burza starožitností a kuriozít

24. novembra 2018 od 8:00, trhovisko / sídlisko Východ

V sobotu si prídu na svoje milovníci retro kúskov či rôznych zberateľských predmetov. Na starom trhovisku sa uskutoční pravidelná Spišská burza starožitností a kuriozít, kde môžete predať, kúpiť alebo vymeniť starožitnosti a predmety minulých čias.

Verejné korčuľovanie

24. novembra 2018 o 17:30, Zimný štadión

Počas víkendu môžete zrelaxovať aj aktívne a stráviť dve hodinky na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi pri korčuľovaní. Zimný štadión bude pre priaznivcov tohto zimného športu otvorený v sobotu podvečer.

Nedeľný kreatívny ateliér

25. novembra 2018 od 13:00, Galéria umelcov Spiša

Tvorivé dielne pre rodiny s deťmi, veľkých i malých, zamerané na rôznorodé výtvarné a remeselné techniky. V prípade záujmu je potrebné sa vopred nahlásiť. Doba trvania približne 60 minút. Výtvarný materiál v réžii galérie.

Grinch

25. novembra 2018 o 17:00, kino Mier

Grinch je nenapraviteľný hundroš, ktorý neznáša všetko a všetkých a zo všetkého najviac Vianoce. Tie by najradšej zrušil. A vo filme, ktorý natočili Zlodusi, čo majú na svedomí Mimoňov, sa o to dokonca aj pokúsi.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM