JAB Kultúra

PREHĽAD: Pozrite si, aké podujatia počas víkendu radíme zažiť v Spišskej

Môžeme sa radovať, je tu opäť víkend. Aké zaujímavé akcie počas neho radíme zažiť v Spišskej Novej Vsi? Pozrite si to aj vy...

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD: Pozrite si, aké podujatia počas víkendu radíme zažiť v Spišskej
Zdroj: TASR

Diecézne stretnutie mládeže

7. apríla 2018 od 10:00, Športová hala

Diecézne stretnutie mládeže bude tento rok v meste Spišská Nová Ves už najbližšiu sobotu. Slovom povzbudí Andrej Darmo a šesťhodinové stretnutie zakončí modlitba sv. ruženca a sv. omša s otcom biskupom Štefanom vo farskom kostole.

Králik Peter

7. a 8 apríla 2018 o 17:00, kino Mier

Voľný čas môžete stráviť aj v kone. Rozprávková komédia podľa svetoznámych príbehov Beatrix Potterovej prichádza na veľké plátno! Rebelský králik Peter žije svoj veselý bezstarostný život spolu s ostatnými zvieratami na farme. Nový majiteľ statku sa však o svoj životný priestor deliť nemieni – a už vôbec nie so zvieratami.

Apoštol Pavol

7. a 8 apríla 2018 o 19:00, kino Mier

Aj milovníci historickej drámy si prídu počas víkendu na svoje v kine Mier, kde sa bude premietať film – Apoštol Pavol. Počas prenasledovania kresťanov na začiatku nášho letopočtu je Pavol uväznený rímskym cisárom Nerom. V tmavej, chladnej cele bojuje s hladom, samotou, no tiež s výčitkami svedomia z vlastnej farizejskej minulosti. Jeho jediným verným spoločníkom ostal Lukáš, ktorý počas svojich návštev v Pavlovej cele spisuje zážitky a učenie muža, ktorý sa stal neskôr známym ako Apoštol národov.

Rozprávkový bicykel

8. apríla 2018 o 16:00, podkrovie Domu Matice slovenskej

Zuza Kladivková na rozprávkovom bicykli putuje svetom. Rozpráva deťom príbeh o tom, čo zažila v krajine Dopravných pravidiel. Interaktívnu divadelnú hru, pri ktorej sa deti prostredníctvom prvkov matematiky, slovenčiny, logopédie či rytmiky naučia základné dopravné pravidlá aj to, ako sa správať s bicyklom na ceste alebo v autobuse. Po predstavení je pripravený animačný program.

Kráska a netvor

8. apríla 2018 o 16:00, Spišské divadlo

Už pravidelne v Spišskom divadle nedeľné popoludnie patrí najmenším. Tentokrát si herci pripravili príbeh nevinného dievčaťa menom Bianka, ktoré sa dostane do zakliateho zámku, kde vládne ohavný netvor. Netvor jej však neublíži. Jedinou jeho podmienkou je, že dievča nesmie uzrieť jeho podobu. Bianka privolí a postupne si na spoločnosť netvora zvykne. Dokonca si ho i obľúbi. Jedného dňa však zbadá netvorovu tvár v zrkadle…

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM