Rôzne

Spišská Nová Ves v súťaži o NAJ mesto Slovenska: Drží sa na prvej priečke!

Internetová súťaž o NAJ mesto Slovenska sa prehupla do druhej polovice a my sme sa pozreli na to, ako sa v jej aktuálnej fáze darí nášmu mestu.

Ilustračný obrázok k článku Spišská Nová Ves v súťaži o NAJ mesto Slovenska: Drží sa na prvej priečke!
Zdroj: Dnes24.sk

Súťaž o naj mesto Slovenska, ktorú aj tento rok vyhlásil portál Slovakregion, je v plnom prúde. Odštartovala 1. apríla 2019 a potrvá do 31. októbra 2019. To znamená, že toto online hlasovanie sa už prehuplo do svojej druhej polovice.

Zaostrili sme na naše mesto, ktoré sa vlani umiestnilo na konečnom 2. mieste. No a aktuálne sa nachádza v konkurencii 141 miest na parádnej 1. priečke! Na druhom mieste v predbežnom poradí je Púchov a prvú trojicu uzatvára Trnava.

Času do konca súťaže je ešte dostatok a všetko sa môže zmeniť. Prispieť k tomu môžete aj vy a to zahlasovaním za naše alebo aj iné mesto na spomínanom portáli. Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca. Hlasovať za to isté mesto je možné maximálne jedenkrát za hodinu. Zvíťazí mesto, ktoré získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas. Výsledky budú zverejnené 5. novembra 2019.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Na Technickej akadémii pribudli 3D tlačiarne. Vidieť ich môžete aj v priloženej fotogalérii.

Známa novoveská škola: Teší sa z nových prírastkov v podobe 3D tlačiarní, FOTO
5
Galéria
Zdroj: Mesto SNV

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM