JAB Rôzne

Spojili sa pre dobrú vec: Mikuláš v Novoveskej Hute mal benefičný podtón, FOTO

Príchod Mikuláša potešil najmä všetky deti. Ten v Novoveskej Hute mal však aj benefičný podtón a bol určený pre dvoch bratov Mareka a Matúša.

Ilustračný obrázok k článku Spojili sa pre dobrú vec: Mikuláš v Novoveskej Hute mal benefičný podtón, FOTO
17
Galéria
Zdroj: OZ Venus

Aj do mestskej časti Spišskej Novej Vsi, Novoveskej Huty, zavítal v utorok Mikuláš. Okrem darčekov a zábavy pre deti mala celá akcia však aj benefičný podtón.

Mikulášsku akciu organizovalo občianske združenie Venus zo Spišskej Novej Vsi v spolupráci s obyvateľmi mestskej časti a miestnym penziónom, ktorý poskytol priestory, aby pomohli sociálne slabšej rodine z Novoveskej Huty.

Na premiérovej akcii sa takmer 200 detí zabávalo spolu s maskotmi Mášou a Medveďom a dočkali sa aj príchodu Mikuláša, ktorý prišiel v sprievode anjelika a čerta. Pre deti boli prichystané aj tvorivé dielne, kde zdobili medovníčky, maľovali či písali list Ježiškovi. Večer spríjemnili svojim vystúpením deti Materskej školy z Novoveskej Huty.

Zdroj: OZ Venus

„Výťažok z ceny mikulášskeho balíčka, zakúpením fotografie počas večera a príspevky od sponzorov budú použité na nákup nábytku, elektrospotrebičov a hračiek pre chlapcov Mareka (5) a Matúša (2). Mikulášska akcia s Medveďom a Mášou bola v Novovoveskej Hute prvá svojho druhu, veľmi milo nás potešila veľká účasť a preto veríme, že budúci rok sa uvidíme opäť,“ povedala pre náš portál členka OZ Venus Petra Lisoňová.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

FOTOGALÉRIA: Mikuláš v Novoveskej Hute mal aj benefičný podtón
17
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM