JAB Rôzne

Študenti oranžového gymnázia si volili naj učiteľa: Tento muž sa ním stal

Študenti oranžového gymnázia si volili naj učiteľa. Pribudli však aj viaceré nové kategórie. Takto to vyzeralo na vynovenej tradičnej akcii (ŠPOOG).

Ilustračný obrázok k článku Študenti oranžového gymnázia si volili naj učiteľa: Tento muž sa ním stal
12
Galéria

Gymnazisti zo Školskej sa aj tento rok zišli v kine Mier deň pred odovzdávaním vysvedčení na svojom pravidelnom podujatí. Tentokrát sa ho však rozhodli predstaviť vo vynovenej verzii.

Ako prezradil pre náš portál riaditeľ gymnázia Jozef Kačenga, podujatie vzniklo už pred 15 rokmi ako nápad študentov a odvtedy má u nich vždy na konci školského roka svoje miesto. „Celý program je v réžii študentov, tešíme sa každý rok, čím nás prekvapia, lebo naši študenti sú veľmi kreatívni a vynaliezaví, čo si vážime,“ povedal.

Písmeno navyše

Tento rok pôvodný názov podujatia (POOG! obohatili o písmeno Š. Nový ŠPOOG (študentská a profesorská osobnosť oranžového gymnázia) mal tak v tejto verzii premiéru. Novinkou bolo aj niekoľko nových kategórií a obrátené garde. Študenti hlasovali za naj učiteľa a učiteľský zbor si mohol zvoliť spomedzi študentov rebela, miláčika či najlepší kolektív. Práve najlepší kolektív dostal výnimočnú cenu od riaditeľa gymnázia v podobe takzvaného ulieváku, ktorý umožní v budúcom školskom roku jeden deň voľna pre celú triedu.

Absolútnym víťazom a jediným oceneným medzi učiteľmi sa stal už známy a niekoľkokrát v minulých ročníkoch ocenený fyzikár Ivan Brovko.

Aj Instagramer

Nechýbali však ani kategórie ako miss či missák gymnázia. Novinkami však boli aj ďalšie kategórie, ako napríklad Legenda na odchode, ktorú volili študenti spomedzi maturantov či kategória Instagramer. Slávnostné dopoludnie bolo obohatené taktiež o rôzne hudobné, spevácke či tanečné čísla a ocenenie si odniesli aj úspešné volejbalistky, ktoré po 15 rokoch priniesli zlaté medaily z majstrovstiev Slovenska vo volejbale stredných škôl.

A ako to na tejto akcii oranžového gymnázia vyzeralo? To si už môžete pozrieť v našej galérii.

OBRAZOM zo slávnostného podujatia gymnázia na Školskej: Konalo sa v novom šate
12
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM