Rôzne

Súťaž o najkrajšie mesto finišuje: Spišská Nová Ves má nakročené k víťazstvu!

Už len niekoľko dní zostáva do ukončenia hlasovania o najkrajšie mesto na Slovensku. A Spišská Nová Ves si tesne pred záverom drží prvé miesto!

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o najkrajšie mesto finišuje: Spišská Nová Ves má nakročené k víťazstvu!
Zdroj: Dnes24.sk

Vlani nám víťazstvo ušlo len o chlp. Podarí sa to tentoraz? Reč je o 8. ročníku súťaže o najkrajšie mesto Slovenska, ktorú vyhlasuje internetový portál Slovakregion.

Súťaž odštartovala prvého apríla 2016 a hlasovať je možné do 31. októbra. Veľa času už nezostáva a naše mesto má nakročené za víťazstvom.

Aktuálny stav

Minulý rok obsadila Spišská Nová Ves 2. priečku, v roku 2014 skončila piata. Je tu rok 2016 a do konca hlasovania zostáva len niekoľko dní. A Spišská Nová Ves je na samom vrchole rebríčka! Nášmu mestu patrí aktuálne prvá priečka.

Za Spišskou sa nachádza Levoča a prvú trojicu uzatvára mesto Bardejov. Poradie je však predbežné a môže sa ešte stále meniť.

Ako hlasovať

Zahlasovať za naše alebo aj iné mesto môžete aj vy prostredníctvom internetu na www.slovakregion.sk. Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca.

Hlasovať za to isté mesto je možné maximálne jedenkrát za hodinu. Zvíťazí to, ktoré získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas. Výsledky budú zverejnené 5. novembra.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM