Tlačové správy

Tip na podujatie: HARMÓNIA Festival zdravia a krásy zavíta pod Tatry aj túto jeseň!

Piaty ročník HARMÓNIA Festivalu zdravia a krásy v Poprade, celkovo 15. podujatie zdravého životného štýlu, prináša doteraz najpestrejší a najpútavejší program. Návštevníci sa môžu tešiť na 3 tematické výstavy - Zdravie a prevencia, Krása a relax, Ezoterika a osobnostný rozvoj. A to nie je všetko!

Ilustračný obrázok k článku Tip na podujatie: HARMÓNIA Festival zdravia a krásy zavíta pod Tatry aj túto jeseň!
Zdroj: Dnes24.sk

Pozvanie do Popradu prijalo množstvo zvučných mien ako MUDr. IGOR BUKOVSKÝ – uznávaný odborník na zdravú stravu a zdravý životný štýl, ZUZANA HOZHONI a ĽUBA LAPŠANSKÁ – obe dlhoročné prispievateľky do Časopisu Vitalita, JÁN HUBINSKÝ – medzinárodný fitness profesionál a uznávaný kouč zdravia. Predstavia sa aj nové tváre – inšpiratívna osobnosť MARTIN BRUNCKO, RASŤO HRIŇÁK so svojím muzikohraním, DANKA BABKOVÁ z martinského Slnka v srdci.

Program sme obohatili o interaktívne workshopy s Fit Dance Studiom, na ktorých si budete môcť vyskúšať ako sa tancuje, cíti a zabáva na ďalekej Kube s kubánskou inštruktorkou Niurka Pita. Lucia Mensák Ďuráková vám predstaví Burlesque Fitness – najnovší trend pre moderné ženy, ako aj nový druh harmonického cvičenia pre mamičky s detičkami, pri ktorom si mamičky nielen rozhýbu svoje telo, spevnia ochabnuté svalstvo a naberú kondíciu, ale si aj užijú kopec zábavy so svojím dieťatkom. Na workshope s Dúškom zdravia sa dozviete nielen to, ako si rýchlo a lacno vyčaríte chutné a zdravé jedlo, ale aj ako si pomocou stravy na jeseň očistíte organizmus a pripravíte ho na zimu.

Čakajú vás aktuálne a zaujímavé témy – zdravý životný štýl; zdravá strava; zachovanie vitality do vysokého veku; srdcové záležitosti a cholesterol a ako sa mu vyhnúť; limbický otlačok a jeho dopad na každodenný život; vedomá príprava na tehotenstvo a materstvo; telo ako hudobný nástroj, ktorý má svoje vlastné zvuky, vibrácie, frekvencie; dátum nášho narodenia ako kód nášho života; či oslobodenie tela, ducha a mysle k celkovému úspechu človeka.

Návštevníci HARMÓNIA Festivalu zdravia a krásy v Poprade sa budú môcť aj tento rok inšpirovať ochutnávkami zdravej vegánskej a makrobiotickej stravy. Pripravené sú aj ochutnávky zdravých superpotravín a nápojov. A ani tento rok nebudú chýbať obľúbené merania a diagnostiky zdravia, výživové poradenstvo, meditácie a ukážky líčenia.

Miesto: Hotel Satel***, Mnoheľova 825/3, Poprad

Termín a čas: sobota 24. októbra 2015, v čase od 10.00 do 19.00 h.

Základné vstupné na výstavu: 1 Eur. Celodenné permanentky na prednášky v predpredaji za zvýhodnené ceny 10 Eur v sieti www.Ticketportal.sk – odporúčame zakúpiť z dôvodu obmedzenej kapacity prednáškovej miestnosti.

Viac informácií a časový harmonogram prednášok na www.HarmoniaFest.sk

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

HARMÓNIA Festival zdravia a krásy zavíta pod Tatry aj túto jeseň!
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM