Rôzne

V Slovenskom raji sa chystá veľké čistenie: Pridať sa môžete aj vy!

Pravidelné jarné čistenie Hornádu a jeho brehov prebehne už o pár dní. Dobrovoľníkom sa môže stať každý. Prinášame viac informácií.

Ilustračný obrázok k článku V Slovenskom raji sa chystá veľké čistenie: Pridať sa môžete aj vy!
Zdroj: Košice Región Turizmus

Po Veľkej noci sa chystá v Slovenskom raji veľké čistenie – vodáci vyčistia Hornád zo svojich člnkov a  ďalší dobrovoľníci z radov KST vyčistia jeho brehy – od Hrdla Hornádu až po Smižiansku Mašu. Ak máte radi prírodu a máte čas, pomôcť môžete aj vy.

Celá akcia vypukne v rámci akcie čisté hory už túto sobotu 27. apríla v úseku Hrdlo Hornádu – Letanovský mlyn – Čingov – Smižanská Maša.

Dobrovoľníci budú rozdelený v troch úsekoch:

  1. úsek: Hrdlo Hornádu – Letanovský mlyn – Spišské Tomášovce, miesto zrazu – autobusová stanica Spišská Nová Ves, bus 8:20 hod.
  2. úsek: Spišské Tomášovce – Čingov – Letanovský mlyn – Spišské Tomášovce, miesto zrazu – Turistická ubytovňa Spišské Tomášovce o 9:00 hod., Čingov – 9:40 hod.
  3. úsek Smižany – Smižianska Maša – Čingov – Spišské Tomášovce

Ukončenie akcie bude podľa slov organizátorov pri turistickej ubytovni v Spišských Tomášovciach, kde bude na dobrovoľníkov čakať guláš. Na akciu je potrebné sa prihlásiť u organizátorov. Akcia sa bude konať za každého počasia

Spišská už zakvitla do krásy. Jarné fotky nášho mesta nájdete v priloženej galérii.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

V Spišskej sa udomácnila jar: Aj takéto pekné výjavy v našom meste ponúka
20
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM