Rôzne

V Spišskej sa budú diať veci: Najskôr módna prehliadka a potom príde veľká šanca pre obyvateľov!

Najmä ženy a dievčatá by mali zbystriť pozornosť. No k slovu sa môžu dostať aj ich partneri. V Spišskej Novej Vsi sa pripravuje vskutku zaujímavá módna prehliadka. To však nie je ešte všetko.

Ilustračný obrázok k článku V Spišskej sa budú diať veci: Najskôr módna prehliadka a potom príde veľká šanca pre obyvateľov!
Zdroj: TASR

Čo takto si na vlastné oči pozrieť módnu prehliadku šiat až zo Spojených štátov a potom ich skúsiť dostať do svojho šatníka? Práve takéto čosi sa už začiatkom júna odohrá v našom meste.

Šaty až z Ameriky

Samospráva Spišskej Novej Vsi sa totiž rozhodla zorganizovať módnu prehliadku a aj charitatívnu dražbu šiat. Tie dostalo mesto od partnerskej organizácie v Youngstowne z amerického štátu Ohio. A dostanete veľkú šancu si ich zaobstarať práve do vášho šatníka.

Dôvodom zásielky so 41 spoločenskými šatami zo Spojených štátov bolo rušenie miestneho butiku. Jednotlivé modely podľa vedúcej kancelárie primátora Andrey Jančíkovej predviedli študentky Cirkevného gymnázia Štefana Mišíka v Spišskej Novej Vsi, aby ich mohli nafotografovať. Šaty si záujemcovia môžu v týchto dňoch pozrieť na fotografiách, ktoré sa nachádzajú vo fotoalbume na facebookovej stránke mesta.

Desať eur

Dražba, spojená s módnou prehliadkou, sa uskutoční 3. júna o 14.00 na pódiu pred Redutou. V prípade vážneho záujmu je možné šaty vidieť aj pred aukciou v priestoroch radnice. Vyvolávacia cena každého modelu je desať eur. Výťažok z vydražených šiat pôjde ženám v núdzi v Spišskej katolíckej charite.

Môže vás zaujímať:

FOTO: Vysloviť spoločné Áno je v nich zážitok. 4 najkrajšie svadobné miesta v Spišskej a okolí

FOTO: Zoznámte sa s finalistkami Miss Spiša. 9 krásavíc nášho regiónu, ktoré zabojujú o titul

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM