Tlačové správy

Virtuálna kancelária vám pomôže ušetriť

Optimalizácia firemných nákladov je v súčasnosti veľmi populárna. Nejde o žiadny pozostatok ekonomickej krízy, ide o spôsob znižovania výdavkov a maximalizácie zisku.

Ilustračný obrázok k článku Virtuálna kancelária vám pomôže ušetriť
Zdroj: TASR

Každý to rieši inak, niektorí nakupujú vo veľkom kompatibilné tonery za výhodné ceny, iní zakladajú offshore či onshore spoločnosti a ďalší sa snažia znižovať náklady vďaka virtuálnej kancelárii. Zaujíma vás, čo to je a ako funguje?

Čo je virtuálna kancelária

Keď riešite založenie firmy, potrebujete mať aj sídlo spoločnosti. Teda adresu, ktorú si zapíšete do obchodného registra. Toto potrebuje každý podnikateľ. Lenže nie každý je vlastníkom nehnuteľnosti, ktorú by pre tento účel mohol použiť, a tak si prenajme kancelárske priestory za nie malé peniaze. Aj napriek tomu, že sa chystá pracovať mimo kancelárie. Ak si prenajmete virtuálnu kanceláriu, platíte iba za adresu a služby ako preberanie pošty a informovanie o zásielke. Nemáte teda žiadne náklady na kancelárske priestory, ktoré nepotrebujete. Virtuálnu kanceláriu od Companyconsul­ting.sk si môžete prenajať už od 11 eur/mesačne.

Pre koho je určená

Virtuálna kancelária nie je samozrejme vhodná pre každého. Ak ste však začínajúci podnikateľ, ktorý si založil s. r. o. len preto, že živnosť je nevýhodná a chodíte za zákazníkmi či pracujete z prenajatého bytu, je to pre vás ideálne riešenie. Tiež pre podnikateľov, ktorí prichádzajú zo zahraničia, chcú mať firmu so sídlom na Slovensku, ale nepotrebujú mať žiadne kancelárske priestory, pretože gro svojej činnosti budú vykonávať zo zahraničia.

Aké výhody má virtuálna kancelária

Hlavnou výhodou virtuálnej kancelárie je zníženie nákladov, ktoré sa môžu pohybovať rádovo v stovkách eur mesačne. Okrem toho vám sídlo na prestížnej bratislavskej adrese zabezpečí určité renomé v začiatkoch podnikania a tiež máte 10-násobne nižšiu šancu, že za vami príde daňová kontrola oproti ktorémukoľvek inému okresu na Slovensku. Chcete sa dozvedieť o virtuálnej kancelárii viac? Navštívte stránku Companyconsul­ting.sk.

foto: ilustračné

Zdroj: Seocentrum.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM