Rôzne

Vyrazte si na Podhradské trhy: Návštevníkov čakajú predajné stánky aj kultúrny program

Počas predĺženého víkendu si môžete odskočiť aj na trhy neďaleko Spišskej. Tie sú pripravené v Spišskom Podhradí a na toto všetko sa môžete tešiť.

Ilustračný obrázok k článku Vyrazte si na Podhradské trhy: Návštevníkov čakajú predajné stánky aj kultúrny program
Zdroj: TASR

Pod Spišským hradom bude v prvý septembrový deň veselo. V Spišskom Podhradí sa totiž uskutočnia Podhradské trhy. Predajné trhy budú prebiehať od 8:00 do 18:00 hod a nebude chýbať ani kultúrny program, ktorý začne o 14:45 hod. „Počas dňa vystúpi detský folklórny súbor Dreveník a folklórny súbor Branisko zo Spišského Podhradia, folklórna skupina Markušovčan a Pirečko," priblížil primátor mesta Michal Kapusta.

Po folklórnom pásme sa predstaví mladá skupina Carpe a o 18: 30 spevák Juraj Hnilica s kapelou. Následne potom bude program pokračovať vystúpením kapely Komajota a skupinou Bon Jovi Revival.

Ako primátor doplnil, v piatok bude slávnostne otvorená aj trvalá muzeálna expozícia, ktorá sa bude nachádzať v budove mestského kultúrneho strediska. „Vystavené tu budú historické predmety súvisiace s históriou mesta Spišské Podhradie," ozrejmil Kapusta.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM