JAB Rôzne

Zachytili ste ich? 3 témy zo Spišskej a okolia, ktoré upútali najväčšiu pozornosť

Pozrite si na jednom mieste tri najčítanejšie články, ktoré sme počas tohto týždňa priniesli na spravodajskom portáli Spišská 24.

Ilustračný obrázok k článku Zachytili ste ich? 3 témy zo Spišskej a okolia, ktoré upútali najväčšiu pozornosť
Zdroj: Dnes24.sk

Spoznali sme Miss Spiša 2019

Finálový večer Miss Spiša je už za nami. Spišské divadlo zaplnili krásky z rôznych kútov regiónu, aby zabojovali o korunku krásy a titul Miss Spiša 2019 v 23. ročníku známej súťaže. Hviezdna porota v zložení známych tvárí, medzi ktorými nechýbali ani mená ako Jozef Laufer, Miroslav Dvorský, Aleš Mlátilík, Ivan Mikloš či Pavol Bečarik, mala neľahkú úlohu vybrať spomedzi deviatich finalistiek tú najkrajšiu.

Vyčíňanie počasia

Mimoriadnu situáciu museli pre vyčíňanie počasia vyhlásiť v Spišskom Podhradí. Mesto zasiahla veterná smršť, následkom čoho popadalo viacero stromov a zatarasilo cesty 2., 3. triedy i miestne komunikácie. Následne prietrž vytopila niekoľko desiatok nehnuteľností a zosunul sa približne 70 metrov dlhý úsek cesty.

Nový cenník na letné kúpalisko

Obdobie letných radovánok sa pomaly začína a inak tomu nie je ani v našom meste. Novoveské kúpalisko privíta prvých kúpania sa chtivých návštevníkov tento rok až 29. júna. Oproti minulému roku však nastane niekoľko zmien. Jednou z nich je aj nový cenník.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Vedeli ste? Tanečná skupina Denzz Industry bola úspešná na svetovom finále. Zábery zo svetovej súťaže nájdete v priloženej galérii.

OBRAZOM: Tanečná skupina Denzz Industry na Svetovom finále
16
Galéria
Zdroj: Robin Polák

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM