Rôzne

Zážitok s indiánmi ju ovplyvnil. Natália Puklušová absolvovala špeciálny predpôrodný rituál!

Známa rodáčka zo Spišskej Novej Vsi sa už čo nevidieť stane mamou. A aby sa na pôrod tešila a nie sa ho bála, absolvovala s priateľmi predpôrodný rituál.

Ilustračný obrázok k článku Zážitok s indiánmi ju ovplyvnil. Natália Puklušová absolvovala špeciálny predpôrodný rituál!
Zdroj: TASR/Michal Svítok

S fotografiami z tohto predpôrodného rituálu sa podelila so svojimi sledovateľmi na Instagrame. „Keď som pred 6 rokmi odišla do Peru a prežila s indiánmi 2 mesiace, celé moje videnie sveta sa zmenilo. Vedela som, že takýto svoj kmeň potrebujem nájsť aj na Slovensku. A našla som,“ píše v úvode svojho príspevku.

Ako zdôrazňuje, tento rituál nemá nič spoločné s náboženstvom.

„Je to čistá, jednoduchá, nezištná láska a prajnosť žene, ktorá čaká dieťa. Je to niečo tak prirodzené a normálne, čo tu kedysi bolo a fungovalo po dlhé časy, len sa na to zabudlo. Zabudlo sa na to, že máme dávať podporu žene pred pôrodom, nie ju strašiť scenármi. Máme jej priať čo najkrajší zážitok, nie ju traumatizovať,“ vysvetľuje známa herečka.

Tvrdí, že presne to dostala. Silu, odvahu, energiu, lásku, dary, pomocne liečivé ruky, oporu, pocit šťastia a najväčšieho vyživenia.

„Ďakujem z celého srdca za vás ženy moje a za našich mužov, ktorí kráčajú túto cestu s nami. Je to niekedy extrémne ťažké, lebo ideme do obrovských hĺbok. Ale najdôležitejšie na svete! A preto sme ochotné touto cestou íst. Sme v tom spolu. Ste so mnou. Ďakujem,“ doplnila na svojom Instagrame.

Ako to celé vyzeralo, si môžete pozrieť na fotografiách nižšie.

Titulné foto: archívne

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM