Kultúra Správy

Onedlho si v Košiciach užijeme TUKE FEST: Prvé mená kapiel, ktoré na akcii vystúpia!

Aj v roku 2018 sa môžeme tešiť na TUKEFEST. V areáli vysokoškolských internátov na Jedlíkovej vystúpia zaujímavé kapely, mená tých prvých potvrdených už poznáme.

Ilustračný obrázok k článku Onedlho si v Košiciach užijeme TUKE FEST: Prvé mená kapiel, ktoré na akcii vystúpia!
Zdroj: TASR

Fanúšikov dobrej hudby, ale najmä študentov Technickej univerzity v Košiciach iste potešia mená prvých potvrdených kapiel, ktoré na TUKE FESTE tento rok vystúpia.

Tak, ako po iné roky, aj v tomto aktuálnom si dali organizátori na výbere kapiel záležať. V týchto dňoch začali s postupným odkrývaním mien známych slovenských kapiel, ktoré na Tukefest v tomto roku vystúpia.

Prvou kapelou, ktorú organizátori predstavili je, ako si sami hovoria, happy folkpunková skupina z Prešova, Heľenine oči. Ďalším lákadlom pre košických vysokoškolákov bude bratislavská punkorocková kapela Iné Kafé. Tá účasť na TUKE FESTE už avizovala aj na svojej oficiálnej facebookovej stránke.

Aj keď organizátori zatiaľ ďalšie mená kapiel neprezradili, určite sa je na čo tešiť aj tento rok. O menách ďalších účinkujúcich vás budeme po ich odhalení informovať. Spomínaný festival sa uskutoční 15. mája od 14:00 – 22:00 v priestoroch areálu študentských internátov na Jedlíkovej ulici.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Košíc a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM